Влад Яма показав останні фото з покійною Русланою Писанкою: навіть поглядом не видала свого стану

Український хореограф Влад Яма, який більше року перебуває в еміграції, показав своїм фанатом архівні фотографії, на яких постав поруч з Русланою Писанкою.

Руслана Писанка володіла неймовірним талантом зачаровувати абсолютно всіх: від суперзірок до глядачів по ту сторону екрану, які ніколи не були знайомі з нею особисто. Тому новина про її смерть глибоко засмутила всю країну.

Чому Руслана Писанка відмовила Владу Ямі
Влад Яма показав останні фото з Русланою Писанкою

Останні роки життя Руслана Писанка привертала увагу громадськості до онкології та людей, які ведуть боротьбу з даним захворюванням. У телеведучої хворіла матір, а згодом стало відомо, що і сама вона має рак.

Влад Яма показав останні фото з Русланою Писанкою

Про свій діагноз Руслана дізналася після втрати свідомості на сцені. Зірка зламала ногу під час падіння, а згодом отримала неприємну новину. Після 24 лютого про неї не було чутно майже нічого. Ігор Ісаков (чоловік Руслани Писанки) увесь цей час знаходився поруч з дружиною, відвіз її до Німеччини, де вона проходила лікування і організував усе необхідне, щоб українці могли попрощатися зі знаменитістю.

Однак, не всі бажаючі змогли це зробити. Наприклад, Влад Яма, який 2021-го року активно працював разом з акторкою вже півроку як знаходився в еміграції. А тому сказати останнє “прощавай” він зміг лише заочно через соціальні мережі.

Нещодавно Влад пригадав спільну роботу з Русланою та оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram останні знімки з нею. Вони наповнені щастям, радістю та гармонією.

Влад Яма показав останні фото з Русланою Писанкою

І навіть в очах Писанки неможливо прочитати біль, який вона вже мала через недугу найближчої для неї людини. Матір Руслани померла незадовго до кончини дочки.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.