Джамала показала крихітного малюка та не стала приховувати очевидного: народила чоловіку сина

Знаменита українська співачка Джамала потішила своїх фанатів архівним знімком, на якому показала розкішний букет квітів від чоловіка та маленького сина.

За останні 5 років відома українська виконавиця Джамала встигла стати мамою вдвічі. Обидва її сини народилися у шлюбі з правозахисником Сеіт-Бекіром Сулеймановим, який значно молодший за свою обраницю.

Старшого спадкоємця героїня нашої статті назвала Емір-Рахманом, а молодшого на честь чоловіка — Сеіт-Бекір Огли. Співачка не часто показує своїх дітей публіці, але час від часу робить виключення.

Джамала показала фото сина Еміра-Рахмана

Маленькі діти Джамали
Джамала показала фото сина Еміра-Рахмана

І особливу радість її підписникам приносять кадри, на яких її сини дуже маленькі. Наприклад, 8 березня Сусана (справжнє ім’я співачки) оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівний знімок, на якому показала розкішний букет тюльпанів, що отримала вочевидь від коханого чоловіка, а на тлі засвітився її старший син, якому на той момент було близько року.

Джамала показала фото сина Еміра-Рахмана

Хлопчик спокійно стоїть і дивиться у сторону. Примітно, що дитина тоді не була схожою ні на матір, ні на батька.

Нагадуємо, що після 24 лютого Джамала була найпершою співачкою в Україні, яка рушила у благодійний концертний тур і за рекордно короткий проміжок часу заробила десятки тисяч доларів, які вона пожертвувала українцям, які постраждали від війни.

Потім артистка перебралася в Польшу, куди змогла забрати своїх маленьких дітей лише через півроку. З лютого по приблизно серпень вони знаходилися у своєї рідної тітки в Туреччині. Розлука для всієї сім’ї була дуже важкою. Тим часом їхній рідний батько Сулейманов перебував в Україні та намагався підтримувати свій бізнес.

Схожі статті

Міка Ньютон показала, як її шкіра виглядає в 38 років: не робила ботокс та процедури, а обмежилась іншим

Знаменита українська співачка Міка Ньютон вразила мережу виглядом своєї шкіри, адже на даний момент виконавиці вже 38 років. Як артистка змогла зберегти свою молодість?

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.