Настя Каменських із запалими щоками засвітила округлий живіт, який ховає вже кілька місяців: “У положенні”

Відома співачка Настя Каменських знову заінтригувала мережу імовірним вагітністю, на яку сподівається більшість її фанатів. Усі деталі в нашій статті.

Після повернення Насті Каменських з Іспанії у мережі активно поповзли чутки про її вагітність. Артистка неодноразово засвітила округлий живіт, але не ощасливила своїх шанувальників новиною про вагітність. Навпаки, зірка поквапилася спростувати дану новину.

Згодом у Настя заявила, що враження, ніби вона знаходиться у цікавому положенні складається через зайву вагу, яку вона набрала у зв’язку з сильним стресом та ненормованим графіком. Артистка почала активно худнути, а на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram припинила публікувати фотографії, на яких можна побачити її фігуру.

Настя Каменських засвітила округлий живіт

Настя Каменських засвітила округлий живіт

Втім, нещодавно на її акаунті з’явилося одразу декілька свіжих знімків. На одному з них помітно, що у артистки запали щоки та дуже виділяються вилиці, що говорить про вдале схуднення. Однак вже на наступному відео артистка засвітила округлий животик. Ролик був присвячений Дню державного гімну, тож зйомка велася, коли Настя Каменських співала Гімн України.

Шанувальники вже не один місяць підозрюють, що таємничість, з якою Настя Каменських намагається схуднути насправді може бути пов’язана з сімейними обставинами. Наприклад, вагітність або ж навіть пологи.

Настя Каменських засвітила округлий живіт

Втім, зараз і Настя Каменських і її чоловік Потап знаходяться на гастролях. Саме через це подружжя рідко проводить час разом, і саме це стало свого часу причиною чуток про розлучення знаменитостей. Але раз-у-раз обидва демонструють, що в стосунках в них все добре.

Схожі статті