Майже не змінився: чоловік Примадонни Алли Пугачової Максим Галкін показав архівне відео з 8 класу

Гуморист Максим Галкін ексклюзивно для своїх підписників показав архівне відео, як виглядав у свої шкільні роки. Про життя цієї відомої особистості й піде мова далі.

З початком повномасштабного вторгнення багато росіян не хочуть сприймати правду такою, якою вона є, тому просто мовчать, або й зовсім підтримують все те, що відбувається в Україні.

Зіркове подружжя Максим Галкін та Алла Пугачова не побоялися стати на бік України у цій війні. Ба більше, шоумен допомагає не тільки словами, а й діями. Влаштовує свої виступи в різних країнах світу і частину коштів віддає на потреби українським біженцям. Український народ вдячний за таку тверду позицію та колосальну підтримку.

Максим Галкін з Аллою Пугачовою та дітьми

Нещодавно у своїй соціальні мережі Instagram поділився архівним відео, де видно, який вигляд мав у 8 класі. Хочемо зазначити, що навіть в юні роки був дуже обдарованим та розумним. В дописі під відео розповів про своїх наставників та вчителів і подякував одній з них, а саме вчительці російської мови та літератури.

“Цей рік в росії оголошено роком Педагога та Наставника. В цьому архівному відео я у 8 класі, мабуть. Потрапив завдяки вчительці російської мови та літератури Галині Петрівні Лазаренко. До неї на відкриті уроки приїжджали всі вчителі зі всього СРСР для того, аби перейняти унікальний досвід. Своїм володінням мови я дякую Галині Петрівні. Саме вона робила театральні постановки на шкільній сцені”, – поділився Максим Галкін.

Та й справді, в жанрі у якому виступає Максим Галкін дійсно потрібно вміти добре говорити та завжди знати, як відповісти. У силу своєї професії, артист має чітку та поставлену мову й продовжує розважати людей своїм гумором та пародіями.

Схожі статті

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.

Світлана Тарабарова на атмосферних фото показала одразу 3-х помітно підрослих дітей: щаслива і багатодітна

Знаменита українська співачка Світлана Тарабарова вперше за довгий час опублікувала свіже сімейне фото, на якому показала, як підросли її маленькі діти.