В блискітках та з кудрявим волоссям: Настя Каменських показала свій трендовий лук на весну 2023

Популярна українська співачка Настя Каменських часто дивує своїми трендовими образами на різних заходах та власних концертах. Розберемося, який колір в одязі для артистки став улюбленим.

В українському шоу-бізнесі кожна зірка любить виділятися та мати свій особливий стиль серед інших. Героїня нашої статті теж не виключення. Настя Каменських обожнює різні яскраві та нестандарті образи. Особливо це помітно у її кліпах. Але на концертах можна побачити співачку в більш класичних та стриманих кольорах.

Нещодавно на своїй сторінці в Instagram артистка поділилася новим образом, який дуже личить жінці.

Настя Каменських постала у повністю чорній, довгій сукні, з чорним піджаком, який вишитий блискітками. Доповнила лук неймовірною патріотичною прикрасою на шиї ручної роботи та своїми природними кучерями, які повертають нас на часи становлення її популярності. На відео виконано Державний Гімн України. Бути в єднанні з Батьківщиною зараз дуже важливо.

Все частіше зірку можна зустріти в чорному кольорі, тому робимо висновок, що саме цей відтінок став для співачки трендовим у цьому сезоні. Для фігури Каменських це дуже вдалий вибір, адже дозволить підкреслити всі її переваги.

Також є радісна новина для всіх прихильників творчості співачки. Настя Каменських поділилася, що зовсім скоро розпочнеться її співочий тур “Я-Україна”. Разом з організаторами розігрують 50 квитків на 5 перших концертів, які відбудуться в таких містах: Хмельницькому, Тернополі, Луцьку, Рівному та Житомирі. Переможці отримають по 2 квитки.

Всі з нетерпінням чекають на початок концертів Каменської, адже дуже засумували за піснями, особливою атмосферою та живим виконанням хітів від артистки.

Схожі статті

Екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова показала, як змінилася: волосся каштанове і без косметики

Знаменита українська телеведуча та радіо ведуча Слава Фролова не працює в шоу-бізнесі вже багато років, але публіка не тільки її пам'ятає, але й неймовірно за нею сумує.

ТОП-10 найкращих нарядів вагітної Джамали, які бездоганно підкреслили круглий живіт: у моді 2024 року

Співачка Джамала продовжує вражати підписників свого фотоблогу новими та стильними образами. Представляємо до вашої уваги найкращі вбрання вагітної зірки, що стали трендом цієї весни.