Старанний кухар: Володимир Остапчук показав, як самостійно справляється на кухні – невже Полтавська не готує?

Володимир Остапчук майже одразу після розлучення з Христиною Горняк занурився у нові стосунки. Зараз телеведучий проживає з журналісткою Катериною Полтавською та часто показує їхнє спільне життя.

Так, у своїй соціальній мережі Instagram Володимир Остапчук розповів, що зараз знаходиться у Кривому Розі. Але до цього прийшов додому на декілька годин, щоб відпочити та зібратися в дорогу.

Чоловік показав, як готує для себе на кухні. Жартома підписав відео: “Я жінка, а не посудомийка”. Всім стало цікаво, де знаходиться його нова обраниця й чому не турбується про коханого. Але, імовірніше за все, вона просто знімала це відео.

Сторіз Володимира Остапчука

Зі слів шоумена, Катерина Полтавська вміє готувати й дуже смачно. Неодноразово зірковий ведучий країни ділився світлинами страв, які мали апетитний вигляд, тому з цим немає ніяких проблем.

Нагадаємо, що Володимир Остапук був двічі одружений. Перша дружина Олена Войченко народила зірці двох дітей: дочку Емілію і сина Евана. Разом пара прожила з 2007 по 2020 рік. Причиною розлучення стали зради зі сторони Володимира.

Володимир Остапчук з дітьми
Володимир остапчук з дітьми

З 2020 по 2022 роки проживав в офіційному шлюбі з Христиною Горняк, проте про причину свого розриву вирішили публічно не повідомляти. Спільних дітей в екс-закоханих немає.

Зараз у Володимира третя спроба влаштувати щасливе особисте життя з 22-річною Катериною Полтавською, з якою давно разом проживають в елітному районі Києва. Дівчина зізналася, що подобається у коханому його турботливість, вдячність. відповідальність та мудрість. Є і мінуси, які схожі на характер один одного, тому обох все влаштовує.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.