Ані Лорак вийшла заміж вдруге? Співачка показалася в розкішній білій сукні: новий коханий Віджраку не встояв

Відома російська співачка українського походження Ані Лорак сколихнула мережу, показавшись у розкішні білій сукні. Що хотіла сказати фанатам виконавиця?

Після розлучення Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу пройшло доволі багато часу. Турецький бізнесмен вже давно встиг налагодити особисте життя, заручився з красунею Лілією та от-от має заключити з нею нікях.

Лорак і Мурат у шлюбі
Ані Лорак показалася в розкішній білій сукні

Тим часом Кароліна увесь цей час не розповідала шанувальникам про зміни у своєму серці. Артистці приписували велику кількість найрізноманітніших романів, але жоден з них не отримав офіційного підтвердження.

Ані Лорак показалася в розкішній білій сукні

2022-й був для Ані Лорак ледь не на складнішим у житті. Співачці вдруге випав шанс довести свою любов до Батьківщини, однак вона від нього відмовилася, і натомість втекла з російської федерації та видалила особисту сторінку в соціальній мережі Instagram.

У розпал критики поведінки артистки її в медіа-просторі просто не було. Повернулася співачка лише у вересні минулого року. Вона багато медитувавла і здебільшого перебувала в Іспанії. Єдина дочка Софія їздила то до батька, то до матері. І лише нещодавно стало відомо про роман Лорак з її тренером з йоги Ісааком Віджраку.

Закохані спочатку натякали на свій зв’язок, однак фанати не одразу зрозуміли, що ці натяки означають. Тож згодом зірка наважилася сказати прямо, що перебуває у стосунках з чоловіком. Ісаак усіляко підтримує свою кохану, але поки що жодних інтерв’ю, або коментарів на рахунок роману зі співачкою не дає.

Натомість Лорак вже інтригує мережу білосніжною сукнею. Нещодавно вона оприлюднила на своєму акаунті новий відеоролик, на якому постала у розкішній сукні, яка дуже нагадує весільну. До того ж свій наряд вона доповнила шалею.

Але якщо уважно передивитися новий кліп стає зрозуміло, що саме цю сукню вона використовувала для зйомок окремих епізодів.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.