Красуня, якій би позаздрили Каменських, Кароль і навіть Моніка Беллуччі: як Софія Ротару виглядала в молодості

Легенда української естради Софія Михайлівна Ротару вже давно знаходиться у віці, в якому неможливо конкурувати з двадцятирічними виконавцями. Однак, свого часу артистка була найголовнішою красунею України.

Навіть зараз Софія Ротару змушує усіх жінок країни дивуватися, як їй вдається зберігати настільки свіжий та молодий вигляд. Однак, коли артистка знаходилася у самому своєму розквіті, вона могла б конкурувати з найвиднішому красунями світу.

Як Софія Ротару виглядала в молодості

Який діагноз приховує Софія Ротару
Як Софія Ротару виглядала в молодості

Журналісти десятиліттями намагаються дізнатися у Софії Михайлівни, який секрет вона ховає і сподіваються, що зберегти свою красу їй вдається не тільки за допомогою хорошої спадковості, але й при помічі косметики та процедур. Але героїня нашої статті зазвичай нічого нового не розповідає, і кожного разу сильно засмучує своїх фанатів, які очікують почути таємницю привабливості.

Як Софія Ротару виглядала в молодості

Примітно, що в юності Софія Михайлівна не відмовлялася від тих параметрів, якими її нагородила природа. Худорлявість, пухнасте чорне волосся, пишні брови та бліда шкіра – усе це вона лише підкреслювала правильними зачісками та одягом.

Мінімалізм у стилі та образ леді зробив Софії Михайлівну зразком для наслідування для багатьох українських дівчат і не тільки.

Цікавий факт: майбутній чоловік юної Ротару закохався в неї, побачивши її знімок в газеті. Молода, талановита та вродлива виконавиця настільки захопила уявлення молодика, що він заболів пов’язати своє життя з нею. Згодом їхнє знайомство відбулося, а пізніше Анатолій Євдокименко підкорив серце артистки і все життя працював разом з нею. Покійний благовірний Софії Михайлівни вважається її єдиним коханням. Впродовж 20 років після його смерті красуня так і не подарувала свого серця іншому.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.