Максим Галкін показав архівне відео, як виросли його діти з Примадонною Аллою Пугачовою – час летить непомітно

Шоумен Максим Галкін вразив милим архівним відео своїх дітей від Примадонни Алли Пугачової. Їхні двійнята там ще зовсім маленькі, але дуже кмітливі, розумні та допитливі.

Російський гуморист та пародист Максим Галкін справжній сім’янин, люблячий та відданий чоловік, який неодноразово доводив свою людяність та порядність. З початком повномасштабного вторгнення показав свою справжню сутність. Підтримав Україну у цій війні не тільки словами, а й коштами для потреб нашого народу.

Зараз активно працює, гастролює країнами світу та веде свій Instagram-блог для всіх шанувальників. Нещодавно показав архівне відео своїх дітей, яке було зняте в далекому 2015 році.

Двійнята Ліза та Гаррі там ще зовсім маленькі у дворічному віці. Народилися малята 18 вересня 2013 року. На відео діти гралися, бігали, та демонстрували свою допитливість до цього світу. Тепер вже зовсім дорослі, їм 9 років.

Відомо, що народжені не самою Аллою Пугачовою. Зіркове подружжя звернулося до клініки, аби знайти сурогатну матір для цього. Нею стала Олена Ширініна, яка знала для кого виношує дітлахів і дуже щаслива, що змогла допомогти зірковій парі мати спільне потомство.

Шлюб Галкіна та Пугачової не раз обговорювали, як щось невдале, адже публіка була впевнена, що молодий чоловік незабаром покине Примадонну, знайде іншу, молодшу та красивішу.

Максим Галкін з дружиною Аллою Пугачовою та дітьми
Максим Галкін з дружиною Аллою Пугачовою та дітьми

Проте всі думки були помилковими. За свої спільні прожиті, Максим Галкін та Алла Пугачова довели, що готові бути разом навіть в найскрутніші моменти життя. Любов здатна пережити все та ніколи не ставить рамок у віці чи статусах в суспільстві.

Схожі статті