Більше не ховаються: Вакарчук і Яцута, Дантес і Кацуріна, Винник і Таюне зробили зі своїх стосунків таємницю

Багато зіркових пар прагнуть того, аби їхні шанувальники й шанувальниці оцінювали їх лише в кар'єрному та професійному плані, а не в особистому.

Зіркові пари – це не новина для українського шоу-бізнесу. Актори та акторки, співаки та співачки нерідко знаходять своє кохання саме на роботі. Це й не дивно, адже наші знаменитості працюють буквально 24/7, щоденно розвиваючись, самовдосконалюючись тощо. Та багато хто настільки зациклений на своїй роботі, що не бажає розповідати нічого, окрім професійних новин. Хто із зірок приховував свої стосунки – читайте далі.

Святослав Вакарчук та Євгенія Яцута

Святослав Вакарчук тривалий час (аж цілих двадцять років) був одружений на Лялі Фонарьовій. Та одного разу співак приголомшив новиною про розлучення. Так само несподіваною стала новина і про нову обраницю Вакарчука – продюсерку Євгенію Яцуту.

Святослав Вакарчук та Євгенія Яцута
Святослав Вакарчук та Євгенія Яцута

Закохані не розповідали нічого про свої стосунки аж поки Яцуту не помітили вагітною. Наразі Святослав та Євгенія виховують двох дітей.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна

Знаменита зіркова пара Володимир Дантес та Даша Кацуріна довго тримали в таємниці свої стосунки. Це й не дивно, адже що він, що вона були у шлюбах. Тепер ексчоловік Кацуріної зустрічається з ексжінкою Дантеса.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна
Володимир Дантес і Даша Кацуріна

Попри те, що пари розійшлися, стосунки були неабиякою таємницею. Усе почалося з великої підтримки з боку Дантеса, а потім переросло вже у щось  набагато більше.

Олег Винник і Таюне

Олег Винник та Таюне – це найбільші приховані від публіки стосунки в українському шоу-бізнесі. Лише відносно недавно стало відомо, що Олег та Таїсія одружилися ще коли були студентами. Вони довго проживали за кордоном, там народився їхній син.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Винник почав будувати кар’єру в Україні, а Таюне стала його беквокалісткою. Чоловік не говорив нікому про дружину, аби тримати далі образ холостяка та підкорювача всіх жіночих сердець.

Схожі статті

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.