Завдяки кому зірки стали відомими: історія успіху Олі Полякової, Наді Дорофєєвої, Аліни Гросу

Популярність – це річ не із найпростіших, навіть якщо є великий талант та здібності до сцени та публіки. Бути відомим – це важко та не всім вдається.

Нічого не буває просто так. Популярність не береться ні звідки: це навпаки – результат таланту, роботи, удачі та навіть збігу обставин. Наші знаменитості стали відомими на всю країну завдяки багатьом чинникам – вони всі різні, проте цікаві та неординарні. Кому завдячують зірки – читайте далі в матеріалі.

Ольга Полякова

Популярна українська співачка Ольга Полякова неодноразово говорила публіці все так, як воно є: за її безмежної відомістю стоїть не тільки потужний голос та цікавий репертуар, а ще й її чоловік. Саме завдяки своєму коханому-бізнесмену жінка стала відомою, адже саме він дав їй гроші на розвиток, просував її у світських колах тощо.

Ольга Полякова
Ольга Полякова

Надя Дорофєєва

Свою вокальну кар’єру популярна українська співачка Надя Дорофєєва розпочала ще з раннього дитинства. Це не дивно, бо про велику сцену мріяла ще її мама, яка все ж стала не артисткою, а стоматологинею. А от Надя ні: вона із ранніх років виступала на різних сценах українського Криму, потім згодом брала участь у талант-шоу, якось її помітив російський продюсер, забрав до гурту, проте толку це не дало. Дівчина повернулася в Україну, там знову різні проєкти, а згодом – сольний альбом. Та все ж найбільшої впізнаваності жінці приніс проєкт Время И Стекло, де Дорофєєва співала кілька років із Олексієм Завгороднім.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Аліна Гросу

Багато хто говорить, що відома співачка Аліна Гросу має дякувати за свою кар’єру та відомість дуже популярній українській співачці Ірині Білик, хрещеницею якої є дівчина. Аліна з самого дитинства співала, випускала вже тоді популярні пісні, та крок за кроком ішла до омріяної популярності.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.