47-річна Марічка Падалко показала зблизька, як виглядає без макіяжу: натуральна краса музи 1+1 захоплює подих

Знаменита українська телеведуча Марічка Падалко багато років дивує аудиторію завжди ідеальною шкірою, свіжим виглядом та підтягнутою фізичною формою. Чи зміниться щось, якщо журналістка покаже себе крупним планом?

Марічка Падалко працює на телебаченні більше 20 років. За цей час глядачі встигли до неї звикнути і ставляться як до рідної. Звісно, у зірки є досить великий фан-клуб, який захоплюється як професійною частиною роботи Марічки, так і естетичною.

Марічка Падалко похизувалася дачним відпочинком
Марічка Падалко показала зблизька, як виглядає без макіяжу

У кадрі Падалко завжди з’являється з ідеальним макіяжем, елегантним укладанням, у красивих сукнях. Шкіра знаменитості сяє, а посмішка не сходить з вуст.

Марічка Падалко показала зблизька, як виглядає без макіяжу

Як відомо, журналістка є фанаткою активного образу життя. За можливістю вона бере участь у різноманітних марафонах і не відмовляє собі у ринкових пробіжках за містом. Неодноразово зірка зізнавалася, що має контролювати свою увагу, адже це впливає на її роботу в кадрі, і варто відмітити, що в неї це виходить іде неймовірно.

За своєю молодістю та красою обличчя героїня нашої статті також стежить ретельно. А тому може собі дозволити показати його крупним планом. Нещодавно Марічка Падалко оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове фото, на якому показала себе без гриму та макіяжу, на зимовій прогулянці.

Навіть без тонального крему у обличчя Марічки ідеальний колір та тон, а природні дані роблять необов’язковим використання косметики для брів та губ.

Варто відзначити, що подібними кадрами Марічка тішить свою аудиторію регулярно. Вона не боїться показувати свою натуральну вроду і не використовує фотошоп перед публікацією, тож її підписники завжди мають унікальну можливість побачити зірку у її домашньому образі.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.