Пальми, сонце, мама і доньки: Лобода на курорті вперше показала свою родину в повному складі

Знаменита українська співачка Світлана Лобода сколихнула мережу новим сімейним знімком. Кого показала виконавиця, дізнайтеся в нашій статті.

Світлана Лобода завжди з великою пильністю ставилася до публічності своїх дочок. Якщо старшу вона показувала своїм фанатам, то молодша Тільда так і залишилася великим секретом для шанувальників.

Лобода поскаржилась на стан доньки під час війни
Світлана Лобода показала повне сімейне фото: мама і дві дочки

На фотографіях дівчинка зазвичай відвертається від об’єктиву, тому обличчя маленької красуні досі невідоме широкій публіці. Раніше преса зв’язувала цю позицію артистки з схожістю дівчинки з її рідним батьком. Мовляв, її зовнішність — ключ до чоловіка, від якого Світлана народила дитя. Подейкували, що це Тілль Ліндеманн, однак Світлана Лобода неодноразово спростувала дані чутки.

Світлана Лобода показала повне сімейне фото

Але не зважаючи на непублічність своєї молодшої спадкоємиці Світлана не відмовляє собі у публікації сімейних фото. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, на якому показала свою матір і двох дочок. Молодша, як завжди відвернулася. Родина на даний момент знаходиться за кордоном.

Зірки все частіше рушають на курорти попри війну та кризу. І хоча більшість на даний момент обирає вітчизняні курорти, хтось може собі дозволити острови.

Судячи з фотографії, погода на курорті дуже тепла, адже дівчата окрім легкого одягу взяли з собою панамки. На тлі можна помітити велику кількість зелені та пальм.

Нагадуємо, 24 лютого Світлана Лобода виступила проти російської агресії, а після взяла активну участь у відбудові рідного міста Ірпеню. Увесь цей час артистка жила за кордоном, але в Київ приїжджала неодноразово.

Схожі статті

Названо 5 українських зірок, які отримують виплати за кордоном: Катерина Кістень, Слава Камінська та інші

Після початку повномасштабного вторгнення багато українських сімей були вимушені виїхати за кордон. Деякі зірки та їхні родини не стали виключенням. Хто ж зі знаменитостей отримує соціальну допомогу?

6-річний син Григорія Решетніка потрапив до лікарні: тато тримає спадкоємця за руку і заспокоює голосом

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік вразив мережу свіжими кадрами, на яких показав, як намагається підтримувати свого маленького сина в стоматологічному кабінеті.