Володимир Остапчук показав, які букети дарує новій дівчині в перервах між роботою: “Тепер знову в дорогу”

Володимир Остапчук відомий український телеведучий та шоумен, особисте життя якого, досить сильно цікавить його прихильників, колег та журналістів.

Володимир дуже цікава людина, оскільки він є публічним та різностороннім. Він гарно жартує, тому раніше часто брав участь у різноманітних гумористичних шоу, які тепер не зовсім на часі. А також, чоловік дуже часто ставав ведучим різноманітних шоу та нагород. Його головною метою в кар’єрі раніше було мати можливість вести міжнародні проєкти англійською, яку Остапчук вважає ідеальною.

Володимир Остапчук
Володимир Остапчук

Та якщо у кар’єрі чоловікові все вдалося побудувати міцно й на роки, то в особистому житті чоловік постійно натрапляє на невдачі. Перша дружина Олена Войченко влаштувала йому дуже гучне розлучення зі скандалом на все країну та купою звинувачень. Звичайно, в певний період це вплинуло на репутацію Остапчука, проте кар’єру не зіпсувало.

Другою історією кохання за якою спостерігала вся Україна – був другий шлюб Володимира з нотаріусом Христиною Горняк. 3 роки стосунків і 2 роки шлюбу, який здавався просто неймовірно гармонійним та щасливим. Спільні подорожі, контент, інтереси, погляди на життя зараз та у майбутньому. Все це було у стосунках Остапчука з Христиною. Проте, нині пара вже розлучена, і тепер кожен живе своїм життям.

Горняк та Остапчук
Горняк та Остапчук

Та Остапчук не сумує, адже йому активно приписують роман з 22-річною журналісткою, яка є сусідкою Володимира та досить часто перебуває в його оселі. Сам чоловік не афішує особистого, проте за його сторіс можна зрозуміти, що він не самотній. Так, наприклад днями він виклав історію, на якій зображені квіти та їжа, а підписав це чоловік так:

“Додому на кілька годин і знову в дорогу. Тепер на південь”.

Сторіс Остапчука

Очевидно, що квіти для його обраниці на честь короткої зустрічі, адже купувати собі тюльпани, та ще й коли від’їжджаєш, досить нелогічно.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.