Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає Алла Пугачова, яка доживає старість на новій батьківщині

Алла Пугачова найпрестижніша артистка російської естради, її сміливо можна назвати легендою сцени. Оскільки це єдина співачка, яка має почесне звання Примадонна. Аллу поважають як артистку, так і як людину з великої літери.

Пугачова з самої молодості не була ідеалом жіночої краси, адже вона ніколи не могла похизуватися стрункою фігурою та виточеними рисами обличчя. Проте її завжди вважали еталоном, попри невідповідність загальноприйнятим стандартам краси. І здавалося, що її загалом не цікавить думка оточення та всілякі стандарти. Тобто, самовпевненості жінці вистачало завжди.

Алла Пугачова

Хоча, за всі роки своєї зіркової кар’єри Примадонна завжди змінювалась, вона могла втратити вагу, могла набрати, змінити зачіску, стиль, свої сценічні образи. Але єдине, що ніколи не змінювалось, Алла постійно намагалась виглядати молодшою, тому, з віком стала звертатися за допомогою до пластичних хірургів. До речі артисти її вікового діапазону часто прибігали до пластики. Тож, Пугачова робила підтяжки, уколи краси, які допомагали їй виглядати молодшою та більш привабливою.

Та в останні кілька років Пугачова змінилась зовнішньо кардинально. Зараз у свої 73 роки вона виглядає на рівні зі своїм чоловіком Максимом Галкіним. Жінка зробила пластику та кругову підтяжку, блефаропластику та ринопластику, про це свідчить російський хірург Павло Піманчов. А також Алла зробила контурну пластику губ, які зараз виглядають дуже пухленькими, хоча зазвичай у жінок її віку такого не буває.

Також Алла дуже сильно схудла, і це можна побачити на її фотокартках. Ноги Примадонни виглядають дуже стрункими та красивими, наче їй років 37. Тут можливо спрацював якийсь вид спорту, адже нині Алла може похизуватися неймовірно стрункою фігурою. І звісно, це дуже подобається її молодому чоловікові Максиму Галкіну, оскільки жінка виглядає так, ніби вони однолітки.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.