Молода дружина Віктора Павліка показала роздуті губи після збільшення: чекає, коли зменшаться, але без змін

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова днями збільшила губи і активно демонструє, як відбувається процес загоювання. Детальніше в нашій статті.

Молода дружина Віктора Павліка Катерина останні декілька років активно займається своєю зовнішністю. Блогерка не приховує, що мріє дещо змінити в собі. Мова йде і про ніс, і про зуби, і про губи.

Зважаючи на неймовірну завантаженість дівчини, усе це реалізувати найближчим часом просто неможливо, але Катерина мало-по-малу рухається до своєї мети.

Наприклад, нещодавно вона звернулася до косметолога та ввела свій перший препарат у губи. Красуня одразу ж показала результат своїм підписникам, але попередила, що припухлість зійде, а тому з часом губи стануть трохи меншими.

Катя Репяхова показала роздуті губи після збільшення

Катя Репяхова показала роздуті губи після збільшення

З процедури пройшло декілька днів, і нещодавно Катерина знову показала, як зараз виглядає її обличчя. Дівчина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показала свої вуста з різних ракурсів, а також посміхалася, щоб було видно, як губи виглядають у різних положеннях.

Катя Репяхова показала роздуті губи після збільшення

Варто відмітити, набряк досі не зійшов, хоча Катя очікує, що незабаром вони все ж таки поменшають. Поки що результат такий самий, який героїня нашої статті тримала одразу після введення філлеру.

Нагадуємо, що Віктор Павлік був проти збільшення губ, тому Катерина пішла на процедуру без його згоди та повідомлення про свої наміри. Блогерка мала тривогу стосовно реакції свого благовірного на результат збільшення губ, і навіть пожартувала, що він з нею не буде розмовляти. Втім, спочатку музикант навіть не помітив змін.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.