Біла сукня з золотою вишивкою і піксельний костюм: Тіна Кароль показала вже не перше весілля в своєму житті

Тіна Кароль відома українська співачка, яка стала справжньою легендою української естради. Артистку полюбляють не лише на території України, а ще й за її межами, оскільки вона не просто талановита співачка, а ще й неймовірна людина.

Відомо, що особисте щастя Кароль не було надто довгим, оскільки її історія кохання пережила трагедію, після якої жінка більше не може підпустити до себе жодного чоловіка, хоча їй приписували дуже багато романів з колегами. Найбурхливішим був з молдавським красенем Даном Баланом. На шоу “Голос країни” вони були тренерами та сиділи дуже близько. Коли Дан почав проявляти до неї увагу, то вся країна чекала офіційного оголошення стосунків, але цього не сталося.

Тіна Кароль

І проблема була в тому, що Кароль не може собі дозволити закохатися в жодного чоловіка після того, як з життя пішов її чоловік Євген Огір, якого вона кохала безмежно. Євген пішов через онкохворобу. І це стало для Кароль великою втратою. В одному з інтерв’ю вона розповідала, що після смерті чоловіка взяла на себе роль годувальниці своєї дитини та чітко вистроїла план свого розвитку у кар’єрі. Тобто, в її думах навіть не було думок про нового чоловіка.

Тому й досі Тіна живе сама зі своїм сином Веніаміном і на всі чутки про романи, вона дуже спокійно реагує, і навіть не коментує, тому що не вважає це за потрібним. І хоча своє особисте життя вона більше будувати не збирається, то іншим залюбки допомагає. Про це свідчить навіть її вчинок на концерті, що відбувся у метро влітку, коли артистка допомогла своєму знайомому військовому зробити пропозицію руки та серця своїй коханій дівчині. Цей момент був дуже романтичним.

Сторіс Тіни

Та днями Кароль виклала сторіс, де продемонструвала весілля українського військового зі своєю обраницею. Свято було не надто гучним, але все ж таки гостей було достатньо. І судячи з того що Тіна виклала фото до себе в сторіс, вона знайома з цим захисником України.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.