Світшот з тризубом, шкіряні штани і валянки: Наталя Могилевська показала головний тренд української весни 2023

Народна артистка України Наталя Могилевська ніколи не приховувала своєї патріотичної позиції. Жінка все своє життя демонструє у творчості відданість своєму народові та країні.

За останній рік в модній індустрії України відбулося багато значних змін, оскільки з’явилось багато українських брендів, які не просто самі виготовляють одяг, а ще й віддають певну частку грошей на допомогу Збройним Силам України. Саме тому українці віддають перевагу саме таким виробникам, бо можна не тільки побалувати себе новим одягом, а ще й долучитися до благодійності.

Наталя Могилевська

Насправді нині багато українських зірок підтримують ці бренди та навіть рекламують, аби більшість людей дізналися про це й обирали своє, рідне. Нині стало багато патріотичного одягу, який з першого погляду демонструє позицію виробника та людини, яка купує ці речі. В інтернеті можна побачити, що майже кожна відома людина має патріотичний одяг, це працює на підсвідомість людей, і оскільки, народ завжди орієнтується на вибір зірок, то й вони купують такі ж самі речі.

Так, наприклад, днями Наталя Могилевська виклала фото, яке було зроблене на сходах театру. І одягнена жінка була у патріотичний світшот з тризубом, а також у шкіряні брюки та трендові уги. І хоча текст під фото ніяким чином не стосується патріотичного підтексту, то одяг Наталі демонструє це навіть без зайвих слів.

І справді це дуже добре, що наші українські знаменитості дуже свідомо та дуже ретельно підбирають свої вбрання, які вони одягають на публічні виходи. Адже ці маленькі, навіть незначні прояви незламної позиції, дуже сильно впливають на аудиторію. А нині кожен українець прагне довести те, що він гідний носити це звання, тому підкреслює це одягом, вчинками та словами.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.