Володимир Зеленський гарно виглядає поряд із красунею-іноземкою, не схожою на першу леді Олену (ФОТО)

Володимир Зеленський за останній рік став справжнім світовим лідером, його поважають, захоплюються його сміливістю, стійкістю та мужністю. Ці риси характеру змогли здивувати весь світ.

Зеленський дуже талановита людина, він не лише гарний актор та продюсер, він справжній керівник, і це вже встигла помітити майже кожна людина у світі. Та якщо раніше ним захоплювалися як талановитим актором, то зараз ним пишаються як лідером країни, яка переживає війну. Звичайно, що він і раніше був достатньо публічною людиною, яка завжди мала купу ділових зустрічей, переговорів, і все це стосувалося бізнесу.

Володимир Зеленський

До речі, мало хто знає, але певний час Володимир був генеральним директором каналу Інтер. І це також достатньо відповідальна посада, бо на тобі лежить багато зобов’язань. Тому, дипломатичний досвід у Зеленського був ще до його президентства. Але про це не знало не так багато людей, через це не всі йому довіряли.

Але з 2019 року, коли Зеленський взяв на себе обов’язки президента, його ділові зустрічі стали більш частими та розширилися кордони. Тому, Володимир знайомий майже з усіма президентами інших країн, а також з прем’єр-міністрами та іншими політичними діячами.

І саме з 24 лютого 2022 року, наш президент майже кожного дня має дипломатичні зустрічі, вони бувають як особисті, так і онлайн. За останній рік Зеленський відвідав багато країн. Проте й до України за цей час приїздили багато представників різних європейських країн аби розв’язувати важливі питання та особисто висловити свою підтримку.

Зеленський з Марін

Так, днями відбувся саміт НАТО у Вільнюсі, і саме та Зеленський особисто зустрівся з прем’єр-міністром Фінляндії Санною Марін. Вони разом вийшли на сцену та відповідали на питання ЗМІ. А потім, звісно, був фоторепортаж, де Володимир та Санна дуже дружньо потиснули одне одному руки. Цей момент потрапив на фото та розлетівся мережею.

Схожі статті

Названо 5 українських зірок, які отримують виплати за кордоном: Катерина Кістень, Слава Камінська та інші

Після початку повномасштабного вторгнення багато українських сімей були вимушені виїхати за кордон. Деякі зірки та їхні родини не стали виключенням. Хто ж зі знаменитостей отримує соціальну допомогу?

6-річний син Григорія Решетніка потрапив до лікарні: тато тримає спадкоємця за руку і заспокоює голосом

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік вразив мережу свіжими кадрами, на яких показав, як намагається підтримувати свого маленького сина в стоматологічному кабінеті.