Екс-дружина Остапчука Христина Горняк здивувала мережу фотокартою з малюком: “За свою донечку”

Христина Горняк стала відомою завдяки шлюбу з популярним телеведучим та шоуменом Володимиром Остапчуком, з яким, жінка зовсім нещодавно вже пережила гучне розлучення.

Відомо, що й до стосунків з впливовим Остапчуком була достатньо самостійною та забезпеченою жінкою, яка має власний офіс, де працює за фахом. І досі Христина не залишила свою діяльність. Тому, й після розлучення жінка не стала відчувати якоїсь нестачі чи дискомфорт у своєму житті. Адже тепер Горняк ще й блогер. І до речі саме після розлучення у жінки збільшилась кількість підписників у соціальній мережі instagram.

Христина Горняк

Ще під час розлучення Христина вирішила почати своє життя з нової сторінки та переїхала жити до Відня. Там жінка винайняла квартиру і живе у своє задоволення. Та зараз Горняк почала активно вести свій блог і часто відповідає на питання своїх підписників. І зараз питання стосуються її ставлення до чоловіків, до Остапчука та до її життя після розлучення.

А ось раніше, під час шлюбу Христині досить часто ставили питання про дітей. Річ в тому, що від першого шлюбу у Володимира є двоє діточок, син Еван та донечка Емілія. А ось з Христиною вони не встигли народити малюка. Оскільки підписникам було дуже цікаво, чому вони все ще не хочуть заводити дітей, то питань було багато. Інколи це дуже дратувало жінку, бо це її особиста справа і вік взагалі не впливає на це, тим паче у нашому сучасному світі.

І останні історії Горняк дуже сильно збентежили мережу, бо жінка виклала фото з маленькою дитиною, яку назвала своєю донькою.

Сторіс Христини

“А цей келих я підіймаю за свою донечку, нарешті лапки якої, можу вам показати” – написала Христина.

Племінниця Горняк

Звісно, ця сторіс зірвала дірект жінки, але ще до цих історій вона пояснила, що ця дівчинка, на ім’я Євгенія є племінницею Горняк. Тож, свого малюка у Христини поки немає.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.