Як стильно носити широкі джинси навесні 2023: показали Катя Репяхова, Катерина Осадча, Надя Дорофєєва

Українські знаменитості – це ще ті модники та модниці, які не просто слідкують за останніми трендами, вони й самі задають справжні тренди та моду.

Мода – це поняття дуже складне, адже не всі можуть встигнути за останніми трендами, уловити їхню суть та гармонійно вписати модні штучки у свій гардероб, залишившись собою – унікальним та водночас модним. Українські знаменитості та їхні стилісти, як ніхто інший, уміють гарно поєднати всілякі модні тренди. Ба більше – наші зірки ще й самі задають тренди на цілі сезони. Наприклад, навесні 2023-го модними будуть широкі джинси. Ось наші знаменитості показали, що саме буде у тренді, та як носити такі джинси, будучи неоднаковим із усіма модниками та модницями.

Катя Репяхова

Знаменита дружина популярного співака Віктора Павліка Катя Репяхова – ще та модниця. Жінка в курсі всіх модних трендів. Вони ще не з’явилися, а вона вже про них знає. Ось так Репяхова показалася вже в надстильних широких джинсах, які вже стали трендовими для весни 2023. Жінка з’явилася на фотографії зі своїм маленьким сином від Віктора Павліка. Катя позує у джинсах із білим поясом, білій кофтинці та напівспущеній куртці.

Катя Репяхова
Катя Репяхова

Катерина Осадча

Популярна українська телеведуча, дружина знаменитого телепрезентера Юрія Горбунова Катерина Осадча показала на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм світлину дворічної давності. Там жінка позує у широких джинсах та яскравому пальті. Фотографія – із Грузії. Там Осадча була у 2021-му році, і вже тоді вдяглася у трендові широкі джинси, які нині є наймоднішими в гардеробі кожної.

Катерина Осадча
Катерина Осадча

Надя Дорофєєва

Відома українська співачка Надя Дорофєєва показалася у мегастильному образі із широкими джинсами. Виконавиця – істина модниця. Жінка щоденно дивує своїми трендовими луками. Ось і на цей раз Дорофєєва підкорила серця фанатів і фанаток заправленими у взуття дещо рваними широкими джинсами.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.