Як виглядають перші дружини Горбунова і Мірзояна: втратили чоловіків через Осадчу і Матвієнко

Жодна людина в цьому світі не може передбачити, як складеться її життя, оскільки воно мінливе саме по собі, та коли це стосується ще й інших, то взагалі виникає повна невідомість.

Люди можуть зв’язати своє життя шлюбними вузлами з тими, кого взаємно обрали. І звісно, всі ми думаємо з самого початку стосунків, що це на все життя, адже закоханість – справа дуже загадкова та непередбачувана. Можна прожити разом рік і зрозуміти, що це не твоя людина, а можна й 20 років перебувати у шлюбі, народити т виховати дітей, а потім з’ясувати, що між вами немає нічого спільного.

Тому ніколи не можна засуджувати людей та їхнє особисте життя, варто розуміти, що почуттям та мінливим імпульсам важко дати відсіч, тому й відбуваються такі ситуації, коли руйнуються родини, і зіркові не виключення.

Наприклад, перед тим, як одружитися з Тонею Матвієнко, Арсену Мірзояну довелося розлучитися з колишньою дружиною та залишити з нею двох синів. І все це сталося зовсім несподівано. Чоловік закохався по-справжньому та вирішив, що нове кохання набагато сильніше, ніж та родина, яку він будував роками.

Колишню дружину Мірзояна звати Анна, вона виховує двох синів, яких народила від Арсена, Влада та Артема. Родина раніше жила у Запоріжжі, а коли Арсен пішов, то Аня залишилась там же з синами. Відомо, що після розлучення у пари збереглися адекватні та досить добрі стосунки.

Так само склалась історія й у Юрія Горбунова, до того, як закохатися у Катю Осадчу, Горбунов вже встиг одружитися та виховувати дитину першої дружини від попередніх стосунків. З Людмилою Горбунов познайомився коли почав працювати у театрі, бо вона також була актрисою. Юра закохався з першого погляду, навіть попри те, що вона була старшою від нього і прожив з першою дружиною 20 років. А це великий термін.

Горбунов з першою дружиною

Та згодом, Юра пішов від жінки та закохався у свою колегу Катю Осадчу, з якою, на відміну від Люди встиг завести двох спільних дітей. І тепер Юрій та Катерина щасливі разом вже багато років.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.