Народжені від різних жінок: як виглядають всі діти зірки Нового каналу Сергія Притули – не від Фреймут

Відомо, що зірка Нового каналу Сергій Притула одружений та батько трьох прекрасних діточок, які народжені від двох кардинально різних жінок. Про особисте життя цього чоловіка піде мова далі.

Яскравий телеведучий, з прекрасним почуттям гумору, шоумен Сергій Притула зараз змінив вид діяльності та заявив, що розважати публіку, як раніше тепер не зможе. З початком повномасштабного вторгнення, чоловік має інше ставлення до життя. Відбулася повна переоцінка цінностей, тому вирішив, що буде продовжувати волонтерську діяльність.

Проте ніякі життєві зміни не виплинуть на сім’ю та дітей, адже зараз він прекрасний батько та люблячий чоловік. Теперішня дружина не єдина, з ким його пов’язала доля.

Що відомо про перший шлюб та сина Сергія Притули?

Першу дружину героя нашої статті звуть Юлія Андрійчук. Колишні познайомилися у 2007 році, а згодом одружилися. Все сталося настільки швидко, що у 2008 році Всесвіт подарував парі сина Дмитра. Зараз хлопчику 14 років.

Сергій Притула з сином Дмитром

Притула зізнається, що сімейне життя не склалося. Чоловік будував успішну кар’єру, а Юлія не встигала за таким шаленим ритмом. Але це не завадило після розлучення зберегти хороші стосунки з жінкою та повністю брати участь у вихованні спільного сина.

Як виглядають доньки зіркого батька?

Другою обраницею Сергія Притули стала Катерина Сопельник. Знайомство відбулося під час роботи на телебаченні. Пара офіційно узаконила свої люблячі стосунки влітку 2015-го. Жінка подарувала своєму коханому двох донечок: Соломію, якій 6 років та зовсім маленьку доньку Стефанію, які всього 2 рочки.

Сергій Притула з дітьми та дружиною Катериною

Сергій зізнається, що для нього бути батьком – справжнє щастя. Мати двох маленьких донечок-красунь, прекрасну дружину та старшого сина, якого старається теж не обділяти увагою – велика цінність для будь-якого хорошого сім’янина.

Схожі статті

Злата Огнєвіч показала, як треба одягатися вдома: фото розкішного образу і рецепт сніданку від Холостячки

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вперше показала, як вона насправді виглядає вдома, а також продемонструвала, як готує на своїй кухні.

Його тепер не впізнати: який вигляд зараз має візир султана Сулеймана Ібрагім Паша з “Величного століття”

13 років тому Окан Ялабик став справжньою зіркою турецького кінематографу, і довго тримався на п'єдесталі. На його рахунку велика кількість робіт, але пам'ятають його як Ібрагіма.

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.