Як склалась доля екс-суддів “МастерШеф”: Миколи Тищенка, Лізи Глінської, Тетяни Литвинової та інших

Шоу "МастерШеф"стало дійсно легендарним та найпопулярнішим з усіх кулінарних проєктів на українському телебаченні, оскільки щосезону там нові учасники, судді та випробування.

“МастерШеф” набуло великої популярності серед глядачів, і єдине, що з першого ж сезону є незмінним, це головний суддя Ектор Хіменес-Браво, а ось його колегами встигли стати багато відомих людей, серед яких є колишні учасник проєкту, і ресторатори, і ведучі. Наразі вже незамінними суддями стали Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський, а ось як склалось життя екс-суддів, дізнаємося у статті.

Микола Тищенко

Микола Тищенко

Відомий український шоумен, телеведучий, екс-депутат та ресторатор Микола Тищенко був суддею з 1 по 5-й сезон шоу, а також у першому сезоні дітей. Тищенко був досить прискіпливим, оскільки знається на ресторанній справі. Та нині чоловік живе за кордоном, адже він не захотів переживати війну вдома і просто втік, через що його позбавили депутатського мандату.

Жанна Бадоєва

Жанна Бадоєва

Екс-дружина відомого українського кліпмейкера Алана Бадоєва Жанна стала суддею лише у 2-му сезоні. А потім жінка обрала для себе життя та роботу в росії, де перебуває й зараз.

Ліза Глінська

Ліза Глінська

Переможниця другого сезону “МастерШеф” Ліза Глінська стала суддею дев’ятого сезону аматорів та першого сезону професіоналів. Але потім пішла. Тепер Глінська є одним з ведучих кондитерів України та активно веде свій блог в соцмережах.

Анфіса Чехова

Анфіса Чехова

Телеведуча з росії Анфіса Чехова витримала лише один сезон та склала компанію Тищенку з Ектором, але потім повернулась до рідної країни та продовжила там кар’єру. Нині Чехова закликає росію припинити агресію проти України, а це означає, що жінка живе за кордоном.

Тетяна Литвинова

Тетяна Литвинова

Тетяна надовго приєдналася до родини “МастерШеф” і стала дуже яскравою суддею проєкту. Та зараз Литвинова випускає власні ролики з рецептами і активно підтримує Україну.

Сергій Калінін

Сергій Калінін

Бізнесмен та кухар Сергій Калінін став суддею лише на один сезон, та зміг запам’ятатися глядачам на довгі роки. І зараз чоловік знаходиться в Україні, продовжує кулінарну справу та активно допомагає Україні.

Дмитро Горовенко

Дмитро Горовенко

Дмитро затримався на посаді судді на чотири сезони, і також зміг залишити свій слід на шоу. Зараз чоловік продовжує свою кар’єру у ресторанній справі та активно допомагає ЗСУ.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.