57-річна Алла Мазур випадково розкрила, за кого вийшла заміж і кому народила сина: це не Роберт Опаленик

Знаменита українська телеведуча Алла Мазур тривалий час приховувала особистість батька свого єдиного сина. Однак, один необережний вчинок багато чого прояснив.

За 30 років роботи на телебаченні Алла Мазур стала зіркою великого масштабу. Але попри активну журналістську діяльність та близькість до світських кіл жінка ніколи не розкривала пресі деталей свого особистого життя.

Алла Мазур випадково розкрила, за кого вийшла заміж

Ведуча виховує сина Артема. Він — єдина дитина Алли Мазур. Про його батька журналістам досі майже нічого невідомо. Хіба що декілька років тому Алла ненароком видала прізвище свого обранця — Бондаренко.

Алла Мазур випадково розкрила, за кого вийшла заміж

Сталося це, коли Артем пішов до школи. Алла Мазур оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook сімейні знімки, на яких хлопчик постав з вишиванкою та прикріпленим до до неї бейджиком. На ньому і було вказане прізвище.

Свого часу Мазур розповіла про стосунки між батьком та її спадкоємцем. Але з даного повідомлення зробити висновок, чи разом зараз пара або ж знаходиться у розлуці неможливо.

“Скажу так: у Артема є батько, він його дуже любить і піклується про нього. Син носить його прізвище”, – сказала Алла Мазур в одному з інтерв’ю.

Навіть коли телеведуча боролася з раком вона навіть словом не омовилася про благовірного. А от про свою подругу, яка стала для нею найбільшою підтримкою зірка говорила декілька разів, з чого можна зробити висновок, що чоловік, який подарував Аллі сина як мінімум не завжди був поруч.

Зараз Артем вже підліток. Алла все більше показує його своїй аудиторії та розповідає, як відбувається його дорослішання. Натомість тема батьківства все далі і далі відходить в минуле.

Схожі статті

Екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова показала, як змінилася: волосся каштанове і без косметики

Знаменита українська телеведуча та радіо ведуча Слава Фролова не працює в шоу-бізнесі вже багато років, але публіка не тільки її пам'ятає, але й неймовірно за нею сумує.