Молода дівчина Володимира Остапчука Катерина Полтавська показала їхнє перше спільне фото: все серйозно

Популярний шоумен, телеведучий та волонтер Володимир Остапчук нещодавно вдруге став холостяком. Але самотнім життям чоловік жив зовсім невеликий проміжок часу, оскільки тепер зустрічається з молодою журналісткою.

Сам Володимир не афішує того факту, що у нього є дівчина. Не викладає сторіс разом з нею, не з’являється з нею на публіці та загалом не торкається теми особистого життя. І причин тут може бути дуже багато, але яких саме, знає лише сам Остапчук. Проте вже відомо ім’я молодої обраниці шоумена – її звати Катерина Полтавська і дівчина також журналістка, а ще судячи з усього, сусідка ведучого за ЖК.

Якщо вірити історіям, то пара разом ще з грудня місяця, це було помітно по однакових сторіс в обох. Та подробиць стосунків з чоловіком Катерина не поспішає розсекречувати, дівчина впевнена, що це не надто гарно вплине на відносини, бо щастя любить тишу. Хоча Полтавську дуже часто просять розповісти історію їхнього знайомства.

Сторіс Катерини

“Я не збираюсь нічого розповідати, принаймні поки що. Нічого не приховуємо, хто знає, той знає, але ми не хочемо самі піднімати цю тему” – раніше писала дівчина.

Та показувати фотографії з оселі Остапчука та спільні приймання їжі дівчині це не заважає. А ось перше спільне фото Полтавська продемонструвала лише сьогодні. І там видно, що між ними панує романтика, адже закохані тримаються за ручки та радіють сонячній погоді.

Спільне фото Володимира та Каті

Це фото Катерина підписала маленьким червоним серцем і навіть не стала відмічати коханого, проте й так всі розуміють, хто саме поруч з нею, бо навіть силует на асфальті видає Остапчука. Тож, у пари все чудово у стосунках, і цьому можна лише порадіти.

Варто нагадати, що у 22-річної журналістки це перші серйозні стосунки з чоловіком, і незважаючи на це, вона вже готова до народження дітей та сімейного побуту. А це означає, що у Володимирі вона бачить надійну опору по життю.

Схожі статті

Названо 5 українських зірок, які отримують виплати за кордоном: Катерина Кістень, Слава Камінська та інші

Після початку повномасштабного вторгнення багато українських сімей були вимушені виїхати за кордон. Деякі зірки та їхні родини не стали виключенням. Хто ж зі знаменитостей отримує соціальну допомогу?

6-річний син Григорія Решетніка потрапив до лікарні: тато тримає спадкоємця за руку і заспокоює голосом

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік вразив мережу свіжими кадрами, на яких показав, як намагається підтримувати свого маленького сина в стоматологічному кабінеті.