Щасливі попри все: зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко поділилася світлиною з коханим – моменти безцінні

Яна Глущенко – акторка гумористичного жанру, яка може похизуватися неабиякою вродою, талантом та харизмою. Має коханого чоловіка, з яким давно перебуває у шлюбі.

У 2017 році актриса офіційно стала дружиною Олега Збаращука. До речі, саме обранець Яни Глущенко концертний директор Дизель Студіо”, тому можна сказати, що майбутні почуття почали зароджуватися саме на роботі. Відомо, що у пари 4 жовтня 2017 року народився синочок, якого назвали Тамерланом.

Яна Глущенко справжня кар’єристка, адже засиджуватися в декреті не стала і швидко повернулася на сцену всіма улюбленого “Дизель Шоу”.

Справжнє кохання здатне перемогти будь-яку темряву. Так, у своєму Instagram-блозі показала нову світлину зі своїм коханим чоловіком. Жінка часто публікує такі романтичні знімки та ділиться щасливими моментами зі свого життя.

Яна Глущенко показала нову світлину з коханим

Відомо, що пара скористалася послугами “весілля за годину”, що поки є нетиповим для українського народу. Одяглися так само в незвичний образ, адже не хотіли дотримуватися стандартних весільних традицій – накинули на плечі модні джинсові куртки.

Нагадаємо, що справжню любов акторка гумористичного жанру отримала завдяки масштабному проєкту “Дизель Шоу”. Воно продовжує дарувати глядачам радість, щастя, посмішку та тепло в душі.

Жіночий акторський склад дуже імпонує шанувальникам. Ще б пак! Чого тільки варта Яна Глущенко, яка може зіграти будь-кого. Образ далекої блондинки став для жінки популярним, проте в житті вона геть зовсім інша. Дівчина досить кмітлива, розумна та здібна. Мріє тільки про щасливе майбутнє для себе та своєї родини.

Схожі статті

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.