Відгуляли весілля на Мальдівах: Тіна Кароль і Дан Балан вибралися на острови за покликом кохання

Відсвяткувати своє весілля на Мальдівських островах – це мрія майже кожної людини та закоханої пари, оскільки це неймовірно романтично та точно запам'ятається на все життя.

Святкувати весілля або поїхати на медовий місяць на Мальдіви коштує недешево, але дорогим є лише переліт, а вже ціни на самому острові невисокі, тому відпочивати там одне задоволення. Окрім неймовірних видів навколо, вас ще й здивує тонка культура, в яку можна буде зануритись повністю та відчути цю атмосферу.

Так, багато відомих людей захотіли відправитись у весільну подорож саме на Мальдівах, бо це щось дуже й дуже особливе. Так, наприклад українська поп-діва Тіна Кароль разом зі своїм чоловіком Євгеном Огіром провела медовий місяць на островах. Історія заміжжя Кароль є досить цікавою, оскільки спочатку між ними з Євгеном була лише робота, оскільки чоловік став продюсером тоді ще маловідомої співачки. А ось Тіна закохалась в нього майже одразу. Та згодом і Євген не втримався від чар юної красуні і в один зимовий день прийшов до неї з квітами й солодощами та зробив неочікувану для Тіни пропозицію руки та серця.

Весілля Кароль на Мальдівах

Так, Огір та Кароль розписалися у Києві та відразу ж після церемонії відправились в аеропорт. Медовий місяць пара закоханих провела на Мальдівських островах занурившись у цю казкову атмосферу. Саме там, на Мальдівах назавжди збереглась дерев’яна табличка з їхніми іменами, яка досі береже в собі пам’ять про шлюб Тіни та Євгена.

Весілля Онуфрійчук на Мальдівах

Також своє весілля на Мальдівах святкувала українська телеведуча Іванна Онуфрійчук разом зі своїм казахським чоловіком. Свято було розкішним, і саме на цьому святкуванні виступав молдавський красень Дан Балан та долучився до цього неймовірно-романтичного дня, який народив нову родину. Дан був запрошений у якості особливого гостя, він співав, проводив свято для молодят та, звісно, відпочивав разом з ними.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.