Як виглядають перші чоловіки Каті Осадчої і Наді Дорофєєвої: їх без шансів затьмарили Горбунов і Кацурін

Яскраві українські зірки Надя Дорофєєва та Катя Осадча на власному прикладі довели, що покохати після перших невдалих стосунків можливо. Головне не боятися нового щастя.

Звичайно, перебуваючи в стосунках, кожен впевнений, що це єдине, справжнє та щире кохання на все життя. Проте шляхи інколи розходяться, тому молоді люди вирішують закінчити любовний союз, який здавався такий міцним та нерозривним. Катя Осадча та Надя Дорофєєва демонструють, як можна стати знову щасливими після розлучення.

Перший чоловік Каті Осадчої

Зовсім юна дівчина вирішила побудувати міцну сім’ю з депутатом Олегом Поліщуком. Стосунки розвивалися доволі швидко, адже побратися пара вирішила у 2001 році, а через рік народився первісток, їхній син Ілля. У 2004 році вже колишні закохані вирішили розлучитися. Журналістка зізналася, що вони з чоловіком були різними, мали інші інтереси й через зайнятість та роботу Олега майже не проводили час разом.

Катя Осадча та Олег Поліщук
Катя Осадча та Олег Поліщук

Проте життя таке непередбачуване. Доля подарувала телеведучій другий шанс побудувати справжнє жіноче щастя. У 2017 році Катерина Осадча та Юрій Горбунов офіційно стали чоловіком та дружиною. Щасливе подружжя виховує двох спільних синочків: Івана та Данила.

Перший чоловік Наді Дорофєєвої

Особисте життя цієї артистки завжди хвилювало багатьох прихильників та всіх українських ЗМІ. Здавалося, що союз Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса щасливий, міцний та ніколи не знатиме, що таке розлучення.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Яке розчарування та потрясіння публіка пережила, коли дізналася, що у 2022 році Надя Дорофєєва та Володимир Дантес вирішили офіційно розійтися. Після такої новини, майже відразу співачка здивувала, що перебуває в нових стосунками з Мішею Кацуріним і повністю щаслива.

Публіка стала звинувачувати, що Надя зруйнувала сім’ю Міші Кацуріного, проте сам чоловік теж розлучився з колишньою дружиною Дашею. Кохання доводить, що ладне пережити будь-які труднощі та негаразди, а підтримка та надійне плече поруч – вам у цьому допоможуть.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.