Влад Яма через рік життя в США показав, як син Леон тягнеться до України: батьки хотіли в Маямі, а дитина?

Знаменитий український хореограф Влад Яма розчулив мережу фотографією, на який показав, як його син Леон воліє побачите рідне місто свого батька.

Влад Яма не з чуток знаю, що таке бути зразковим батьком. Після появи єдиного сина Леона хореограф присвячує у весь свій вільний час спадкоємцю. Хлопчик привчається до активного образу життя, багато подорожує разом з батьками, танцює, не відмовляє собі у найрізноманітніших дитячих розвагах і наостанок має досвід життя за кордоном.

Влад Яма вразив зізнанням з США
Влад Яма вразив правдою про сина

Влад Яма вразив правдою про сина

До початку повномасштабної війни в Україні Влад неодноразово говорив, що мріє переїхати у Флориду. Однак своє життя він побудував в Україні, а тому в Сполучених Штатах бував лише раз на рік, взимку.

24 лютого танцюрист таємно евакуював свою родину і повернувся в омріяне місто. Про свою втечу хореограф розповідати не поспішав. Але через декілька місяців стало зрозуміло, що необхідно розповісти фанатом хоча б якусь інформацію.

Однак, Влад одразу підкреслив, що бере активну участь у благодійних заходах і постійно збирає кошти для України. Мовляв, таким чином він може бути корисним, а от на передовій себе не бачить. Тим часом у Запоріжжі залишилися його батьки, а також рідний брат-юрист, яким він неймовірно пишається. Де зараз знаходиться сім’я Влада достеменно невідомо, адже в Запоріжжі досить небезпечно.

Влад Яма вразив правдою про сина

Про рідне місто батька не забув і Леон, хоча йому всього 7 років. Нещодавно Влад показав, як хлопчик стоїть на березі озера, показує пальцем на протилежний берег і ділиться з батьком думкою, що там стоїть Запоріжжя. Варто відзначити, що за Батьківщиною сумує не тільки дитина, адже Влад постійно говорить про те, що хоче побачити Київ.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.