Володимир Остапчук підняв мамині архіви та показав, який вигляд мав у шкільні роки: майже не змінився

Відомий телеведучий, шоумен та волонтер Володимир Остапчук досить активно веде свій блог в соціальній мережі instagram. Тому, його прихильники знають про його життя все те, що він дозволяє їм знати.

Остапчук ніколи не приховував, що він є справжнім перфекціоністом, йому важливо, щоб все завжди було на своїх місцях та все навколо нього блищало та сяяло. І як виявилося, це пішло з самого дитинства. Оскільки Володимир гарно навчався у школі, він завжди був відмінником та справжнім лідером у всіх шкільних предметах.

Володимир Остапчук

Володимир з юності знає не одну іноземну мову, це англійська та французька, до того ж англійську він вивчив на спір, і це просто неймовірно, просто так вивчити іноземну мову. Це означає, що його лінгвістичні знання розвинені дуже добре. І навіть зараз чоловік практикує та підтягує свій рівень ділової англійської мови.

Нині Володимир має гарний вигляд і він завжди слідкує за собою та своїм зовнішнім виглядом, тому його вважають дуже стильним та модним чоловіком. І ще з дитинства він був таким, але тоді його одягала мама, яка теж має гарний смак.

Та оскільки Остапчук дуже відвертий зі своїми підписниками, він залюбки показав, як виглядав у шкільні роки. Річ в тому, що у Володимира запитали про навчання у школі, і він розповів, що завжди був відмінником та закінчив школу з золотою медаллю, яку його однокласники ледве не втопили у фонтані.

Сторіс Володимира

Тож, виявляється жага до перфекціонізму та новим знанням в Остапчука пішла ще з дитинства, тому й досі він полюбляє навчатися чомусь новому та доводити собі та іншим, що він є достатньо розумним та здібним чоловіком. Нині Остапчук навчається у сфері криптовалюти, а також підтягує свою англійську для того, щоб бути більш успішним у своїй ніші.

Схожі статті

Екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова показала, як змінилася: волосся каштанове і без косметики

Знаменита українська телеведуча та радіо ведуча Слава Фролова не працює в шоу-бізнесі вже багато років, але публіка не тільки її пам'ятає, але й неймовірно за нею сумує.

ТОП-10 найкращих нарядів вагітної Джамали, які бездоганно підкреслили круглий живіт: у моді 2024 року

Співачка Джамала продовжує вражати підписників свого фотоблогу новими та стильними образами. Представляємо до вашої уваги найкращі вбрання вагітної зірки, що стали трендом цієї весни.