В 38 років фігура як у дівчинки: Тіна Кароль показала результат тренувань у модній сукні (ФОТО)

Тіна Кароль відома українська співачка, яка змогла завоювати шалену прихильність та любов від своїх слухачів. Пісні Кароль співають всюди, як старі, так й нові, це зовсім не дивно, адже вони потрапляють в саме серце.

Тіна за всі роки своєї популярності завжди була різна, вона змінювала репертуари, образи, манеру співу. Починала танцювати та демонструвати свої нові таланти, якими дійсно здивувала своїх прихильників. Так само змінюється й зовнішній вигляд Тіни, вона часто змінює зачіски, тобто, може ходити з чубчиком, може без неї, грається з довжиною волосся, укладкою, та навіть, з кольором волосся.

Тіна Кароль

Кароль завжди вважали красунею, тому, її прихильники захоплюються Тіною у будь-якому її вигляді та вазі. Проте останнім часом, артистка почала займатися йогою і дуже сильно схудла. Спочатку поціновувачі творчості Тіни думали, що вона захворіла, але потім стало відомо, що артистка просто почала займатися спортом та правильно вибудовувати раціон свого харчування. Тож, секрет гарної фігури Тіни розкрито, хоча вона його й не намагалась приховати

Так, артистка стала собі дозволяти одягатися як молода дівчинка, тобто, короткі топи, сукні, міні-спідниці, але в такому вбранні Кароль можна побачити дуже рідко. Загалом жінка надає перевагу класичному одягу, або спортивний стиль. І раніше, Кароль загалом не носила одяг оверсайз або спорт, бо можливо їй це не подобалося. А зараз артистка стала більш близькою до своєї аудиторії та часто демонструє свої нові луки.

Кароль у міні-сукні

Та днями на фан-сторінці співачка виклали її фото у чорній міні-сукні, яка дуже гарно демонструє стрункі ноги Тіни Кароль. Тож, співачка досі не зупиняється і продовжує вдосконалювати своє тіло та здоров’я. Тому, тепер Кароль збирає купу компліментів щодо своєї фігури та нових образів.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.