Після зустрічі з Байденом Джамала мітить в Президенти: зірка вийшла на зв’язок з Польщі та вразила зізнанням

Знаменита українська виконавиця Джамала показала, як проводить час у Польщі та вразила зізнанням про свій образ. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Минулого року у житті Джамали відкрилася нова сторінка. Вона була наповнена неймовірно сумними подіями та неочікуваними поворотами. І в цьому артистку можуть зрозуміти мільйони інших українців.

Джамала з обіймів Байдена потрапила в обійми Джорджа Клуні
Джамала мітить в Президенти

Співачка стала першою у вітчизняному шоу-бізнесі, хто покинув Україну заради проведення благодійних концертів та збору коштів. За лічені дні її вдалося зібрати десятки тисяч доларів.

Вже через декілька місяців Джамала стала учасницею польських “Танців з зірками”. Ще пізніше вона потрапила у Білий дім, познайомилася з Джозефом Байденом та голлівудськими акторами, а зараз разом з синами проживає в Європі.

Джамала мітить в Президенти

Однак артистка не втомлюється дивувати навіть під час звичайного відпочинку. Нещодавно Джамала оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр з прогулянки, а у дописі до нього звернула увагу на те, що вона схожа на Президента.

Джамала мітить в Президенти

Варто відзначити, що останнім часом велика кількість зірок приміряє на себе цю роль, нехай тільки на рівні фантазії та мрій.

Наприклад, два роки тому поговорювали, ніби Наталія Мосейчук може балотуватися в Президенти. Однак телеведуча згодом дала зрозуміти, що цього не відбудеться навіть якщо хтось вважає, що вона могла б досягти успіху на цьому попрощі.

Нагадуємо, після 24 лютого Джамала евакуювали своїх дітей до Туреччини. Там вони півроку жили разом зі своєю рідною тіткою. Чоловік артистки залишився в Україні та продовжував свою правозахисну діяльність. Співачка півроку намагалася забрати спадкоємців до себе в Польшу і влітку минулого року реалізувала це бажання.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.