За плечима Олександра Кривошапка два невдалих шлюби і дочка: як виглядає спадкоємиця співака та хто її народив

Колись Олександр Кривошапко був мрією ледь не всіх українок. Однак робота в шоу-бізнесі не приносила чоловіку задоволення і він віддав себе театру. Як за цей час змінилося життя артиста.

Після 24 лютого про Олександра Кривошапка знову активно заговорили. Чоловік багато разів навідував рідний Маріуполь, втратив близько йому людину, а також вирішив одружитися втретє. Не дивлячись на своє колись небажання ставати медійної особистістю Кривошапко почав спілкуватися з журналістами і шанувальниками та розповідати про те, що бачив, чув та думав. Звісно, усе це було зроблено заради інформаційної повістки, яка в 2022-у була неймовірно важлива.

Олександр Кривошапко публічно прокоментував зраду Тетяни Денисової
Олександр Кривошапко показав, як виглядає його маленька дочка. Співак разом з першою дружиною Тетяною Денисовою

Олександр Кривошапко показав, як виглядає його маленька дочка

Як відомо, першою дружиною Олександра була Тетяна Денисова. Зараз хореографиня вважається зрадницею Батьківщини, хоча Олександр відмовляється взагалі обговорювати вчинки екс-обраниці.

А ждину дочку вокалісту подарувала модель Марина Кінськи, і вона ж стала його другою дружиною.

Марина Кінскі та Олександр Кривошапко з дочкою
Олександр Кривошапко показав, як виглядає його маленька дочка

Зараз маленькій красуні вже п’ять років, і вона знаходиться у розлуці зі своїм батьком. Півроку тому Олександр розчулив мережу, показавши, як зустрічав свою єдину спадкоємицю в аеропорту. Для зіркового татуся розлука стала справжнім випробуванням. Втім, у його життя увійшла нова жінка, і на цей раз це не публічна людина.

Олександр Кривошапко показав, як виглядає його маленька дочка

Навесні минулого року стало відомо про розпис Олександра Кривошапка з косметологинею Марією. На цей раз зірка взагалі не розкриває деталей свого особистого життя. Хіба що зізнався, що зумів знову щиро покохати.

Хтозна, можливо незабаром фанати дізнаються про народження другої дитини у Кривошапка?

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.