Влад Яма після еміграції в США перестав слідкувати за фігурою і додав у раціон борщ із салом: “ДНК”

Відомий український хореограф Влад Яма знаходиться в еміграції більше року. А рідну Україну чоловік поки що має можливість згадувати завдяки архівним фотографіям та національній кухні.

Впродовж усієї своєї телевізійної кар’єри Влад Яма пропагує здоровий образ життя. Чоловік не тільки сам займається спортом, але і привчає до цього свого маленького сина Леона. Дружина танцюриста Ліліана також обожнює фізичні навантаження, слідкує за своєю фігурою і виглядає просто карколомно.

Влад Яма показав свій український раціон в США

Влад Яма показав свій український раціон в США

У мирні часи хореограф регулярно тішив своїх підписників фотографіями з оголеним пресом, які оприлюднював на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Коли ж чоловік емігрував до Сполучених Штатів Америки, то здебільшого публікував архівні кадри.

Імовірно, фанати зможуть насолодитися ідеальною фігурою Влада на свіжих кадрах не скоро, адже хореограф нещодавно продемонстрував свій раціон в Флориді, і він виявився дуже калорійним.

Так, зірка із задоволенням коштував український борщ з великою кількістю сала і навіть сфотографував свій обід для підписників, щоб вони також могли отримати принаймні естетичне задоволення від побаченого.

Влад Яма показав свій український раціон в США

Нагадуємо, що після 24 лютого хореограф активно піддавався критиці зі сторони українського глядача через свою втечу. Хореограф робить наголос на тому, що він набагато корисніший за кордоном, адже регулярно збирає кошти на благодійних заходах, які направляє на батьківщину.

Примітно, що зірка більше року не був в Україні і, судячи з усього, поки що не збирається повертатися. Втім, він постійно нагадує своїм підписникам, як сумую за телебаченням, своїми фанатами та рідними Києву та Запоріжжю.

Схожі статті