Нове щастя в родині: Галкін показав щасливу маму Аллу Пугачову з малятами в рожевому і синьому костюмчиках

Максим Галкін та Алла Пугачова вже багато років розчулюєть мережу кадрами, на яких показують свій досвід батьківства. Однак, ніколи не припиняють дивувати.

Після появи на світ маленьких Лізи та Гаррі Максим Галкін присвячував контент на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram здебільшого саме їм. Він не тільки показував, як ростуть його діти, але й демонстрував неймовірну любов до спадкоємців, а також рівень виховательської роботи, яким досі захоплюються.

Максим Галкін показав щасливу маму Аллу Пугачову

Так, Максим розмовляє зі своїми дітьми на різних мовах, дозволяю їм спробувати себе у різних видах діяльності, привчає любові до природи, тощо.

Максим Галкін показав щасливу маму Аллу Пугачову

А от маму своїх дітей та кохану дружину Аллу  Борисівну Галкін публікує досить рідко. Пугачова не надто полюбляє зніматися, і час від часу навіть просить свого благовірного відвести від неї об’єктив.

Саме тому відео з її взаємодією з дітьми завжди високо цінуються фанатами творчості артистки. Так, нещодавно комік оприлюднив на своєму акаунті архівний ролик, на якому показав, як маленькі Ліза та Гаррі граються на подвір’ї. На прогулянку вийшла і зіркова мама. Двійнята тепло вдягнуті і виглядають неймовірно мило.

Нагадуємо, що син та дочка Максима Галкіна і Алли Пугачової з’явилися в результаті штучного запліднення. Примадонна подбала про свої яйцеклітини та свого часу скористалася послугою кріозаморозки. Двійнят виносила сурогатна матір. У російському суспільстві дана новина стала скандальною, тому до спадкоємців коміка і виконавиці не всі ставляться доброзичливо.

Але Ліза та Гаррі дорослішають і демонструють всьому світу, що подають на них великі надії. Обидва дуже творчі, харизматичні та інтелектуальні.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.