З квітами не від Заливако, зачіскою та макіяжем: переможниця Холостяк-11 Анна Богдан захопила весняним образом

Анна Богдан – переможниця проєкту "Холостяк-11". У своїх соціальних мережах любить ділитися новими образами, зачісками та змінами в житті. Який трендовий лук продемонструвала цього разу?

Так, у своєму блозі в Instagram, де міститься 223 тисячі підписників, часто показує, який одяг носить у повсякденному житті. Дівчина постала з квітами, красивими макіяжем та зачіскою на новій фотосесії. Анна Богдан від природи має яскраву зовнішність й у минулому мала досвід у модельній сфері.

Нова фотосесія Анни Богдан

Тепер не дивно, чому нові фотографії Богдан викликають захоплення та захват, адже дівчина професіонал своєї справи, яка вміло розкриває свою жіночність, ніжність та грацію.

Сторіз Анни Богдан

Прихильники дуже хочуть знати, чи є у такої красуні новий залицяльник, адже з моменту виходу на телеекрани шоу “Холостяк-11” пройшло чимало часу. Михайло Заливако та Анна Богдан зустрічалися, жили разом та будували спільне майбутнє. Проте хепі-енду, на жаль, підписники не дочекалися.

Дівчина заявила, що вони з екс-коханим вирішили розійтися. Ініціатором такого рішення стала сама Аня. Причину ані Заливако, ані Богдан не розголошували. Для всіх це було несподіванкою, адже розум відмовлявся сприймати, що така любляча та міцна пара стануть чужими для одне одного людьми. Зараз особистим життям ділитися не готова.

Анна Богдан та Михайло Заливако Заливако
Анна Богдан та Михайло Заливако

Нагадаємо, що Анна Богдан за професією та покликом серця працює в туристичній сфері, турагенткою. Та й сама щиро обожнює подорожі, любить дізнаватися щось нове та цікаве в різних куточках світу. Продовжує розвиватися, не сидить на місці й веде активний спосіб життя.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.