Дружина Романа Сасанчина показала на своїх нігтях антитренди манікюру 2023: нарощений квадрат з блискітками

Молода дружина переможця "Голосу країни" Іванна Сасанчин доволі відома блогерка, за сторінкою якої слідкує велика кількість людей, особливо це молоді матусі, яким цікаво бачити контент молодої мами.

Кожна молода дівчина має власний стиль, смак та вподобання у виборі одягу, макіяжу, зачіски та загалом свого образу. І це зовсім не залежить від трендів моди, адже вони щосезону змінюються та диктують жінкам свої правила, а от слідувати ним чи ні, вже кожна вирішує для себе сама. Тому часто можна зустріти дівчат, які не надто сприймають нові тренди та все ж таки залишаються вірними своєму вибору та смаковим вподобанням.

Іванна Сасанчин

Так, наприклад, дружина Сасанчина молода дівчина, яка слідкує за модою, дуже стильно одягається та слідкує за стильними новинками. Але в чомусь Іванна залишається вірною собі. Тому, днями дівчина показала манікюр, який є не самим трендовим варіантом цієї весни – нарощений квадрат з блискітками.

Своє модне оновлення дружина Романа показала свій манікюр, який не є стильним, але виглядає акуратно та досить симпатично. І дівчині взагалі все одно, відповідає це новомодним трендом, чи ні. Головне для жінки, щоб їй подобалось те, як вона виглядає та сприймала в собі абсолютно все.

Манікюр Іванни

Тож, не завжди важливо відповідати моді, головне не гнатися за тим, що не зможе відповісти вашим особистим вподобанням, тому не завжди мода – це добре, іноді важливіше не зраджувати собі, і це стосується не лише одягу чи стилю, а загалом своїх бажань та трендів світу.

Оскільки Іванна дівчина з характером, вона завжди обирає себе та свої вподобання, так вийшло з манікюром, який вона зробила днями, це демонструє не лише її смак, а ще й характер та волю дівчини, тобто те, яка вона в житті, та як приймає рішення.

Схожі статті

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.

Світлана Тарабарова на атмосферних фото показала одразу 3-х помітно підрослих дітей: щаслива і багатодітна

Знаменита українська співачка Світлана Тарабарова вперше за довгий час опублікувала свіже сімейне фото, на якому показала, як підросли її маленькі діти.