16-річний син Марічки Падалко приміряв форму хакі як його батько-воїн Єгор Соболєв: цвіт нації

Телеведуча Марічка Падалко має чудового сина, який дуже схожий на свого батька не тільки ззовні, а й характером. Нещодавно поділилася новою світлиною зі своїм вже дорослим хлопчиком. 

Марічка Падалко часто любить ділитися щирими, теплими сімейними світлинами зі своїми найріднішими у блозі в Instagram. Нещодавно показала, як зараз виглядає її дорослий син від шлюбу з Єгором Соболєвим.

Хлопцю вже 16 років. Підліток дуже активний, обожнює спорт, займається футболом. Тренер Михайла покладає великі надії щодо його майбутнього в кар’єрі професійного футболіста. На світлині бачимо вже такого мужнього, усміхненого, життєрадісного молодика, який одягнений у форму хакі.

Марічка Падалко поділилася новою світлиною зі своїм сином

Нагадаємо, що чоловік телезірки Єгор Соболєв зараз захищає Україну у війні з росією. Михайло вже схожий на батька своїм характером, зовнішністю та поведінкою. Навіть речі почав носити подібні до форми лав ЗСУ.

Єгор – справжній захисник та патріот, який доводить, що любити свою країну можна навіть тоді, коли в ній не народився. Відомо, що чоловік родом із росії, проте багато років проживає на території України й став на її захист.

Марічка не хотіла сприймати інформацію чоловіка про імовірний наступ росії, тому подружжя часто сварилося щодо цього питання. Звичайно, що вся сім’я чекає на повернення батька, щоб проводити спільний час разом, сидіти розмовляти в мирній атмосфері і не боятися небезпеки.

Марічка Падалко розповіла, чому радилася з колишньою дружиною Єгора Соболєва
Марічка Падалко та Єгор Соболєв

Нагадаємо, що крім старшого сина Михайла, пара спільно виховує ще двох донечок: Марію, яка народилася у 2008-му та наймолодшу Катерину, яку світ побачив у 2010-му році.

Схожі статті

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.