Розлучена Соломія Вітвіцька показала розкішний букет троянд: Сенічкін чи Гордєєв балують квітами?

Соломія Вітвіцька відома українська телеведуча новин ТСН на каналі 1+1. І вже жоден українець не уявляє ефірів без Соломії. Оскільки вона достатньо відома особистість, її життя, в тому числі й особисте цікавить багатьох.

Майже два роки тому Соломія Вітвітська офіційно розлучилась зі своїм чоловіком Владиславом Кочатковим, з яким вона прожила майже сім щасливих років. Та розлад стосунків у парі відбувся досить несподівано навіть для них самих. І сам процес розриву шлюбу став для обох дуже складним, адже на той момент пара навіть не уявляла, як вони будуть жити окремо, без підтримки, без спільного побуту та взагалі новим життям.

Соломія на роботі

Але рішення було прийнято остаточно, оскільки почуття все ще були, але саме вони й робили боляче. Тому, найкращим рішенням було розлучення. Так, Влад та Соломія продали спільну квартиру та поділили гроші навпіл. Тепер телеведуча винаймає для себе квартиру і живе самостійно.

Роботу Вітвіцька, звісно, не залишила навіть у період війни, адже це її важлива місія – розповідати людям правду про те, що відбувається в нашій країні щодня. Та ось якщо про роботу жінки все відомо, то про її особисте життя майже нічого не відомо.

Проте жінка ретельно стежить за собою, відвідує спортивну залу та приводить себе у форму, також вона активно допомагає військовим та з багатьма з них спілкується, і навіть одного разу відвідувала “Лігу сміху” зі своїми товаришами військовими. Але з жодним з них у дівчини немає роману.

Сторіс Соломії

Та днями ведуча показала селфі з розкішним букетом рожевих троянд, які, вочевидь, їй подарував якийсь таємний прихильник, але жодних підписів Вітвіцька не робила, тому, навіть немає жодних припущень, хто міг би подарувати жінці такий гарний букет навесні. Та все ще є надія, що незабаром Соломія розкаже всі подробиці.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.