Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає Ані Лорак, на яку повівся тренер з йоги

Ані Лорак пережила чимало втручань у свою красу для того, аби бути вічно молодою, красивою та доглянутою. Проте прихильники вважають, що зірка давно втратила свою унікальність та природність.

Ані Лорак давно віднесли до списку зрадників України. Поки її рідна Батьківщина бореться за свободу, незалежність та мирне небо над головою, співачка продовжує працювати на території рф, писати й виконувати нові треки російською мовою.

Для когось Кароліна стала справжнім еталоном сучасної краси, а хтось давно вважає зірку якоюсь штучною, несправжньою, без шарму та привабливості. Відомо, що за все своє життя, Лорак пережила не одну пластичну операцію.

Чітко видно, що артистка застосовує контурну пластику губ, аби підтримувати їх такими ж пухкими та об’ємними. Також не виключення, що вдалася до ринопластики, адже помітно, що від природи мала невеличкий, обережний кінчик носа, який вирішила виправити.

Ані Лорак до та після втручань у красу

Ані Лорак можна позаздрити, адже має шикарний бюст, який гармонійно поєднується з її фігурними даними, але і це зірка вирішила скорегувати й збільшити свої форми, що дуже видніються на всіх нових світлинах.

Звичайно, що крім втручань у красу, не обходиться без спорту, правильного харчування, хорошої доглядової косметики та регулярних походів до фахівців-косметологів. Стало відомо й те, що співачка зробила підтяжку обличчя й продовжує ходити на уколи краси для підтримання молодості шкіри обличчя.

Нагадаємо, що Ані Лорак у 2019 році розлучилася з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу через його зради. Колишні виховують спільну доньку Софію, якій вже 11 років. Зараз зірка повністю щаслива з новим чоловіком, якого нещодавно показала публіці, ним виявився Ісаак Віджраку родом з Іспанії, який займається йогою та масажними практиками.

Ані Лорак з новим бойфрендом

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.