Дружина Віктора Павліка Репяхова показала, як виглядала до всіх процедур: фарбована брюнетка з тонкими губами

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова останні кілька років є дуже відомою блогеркою, яка досить активно веде свій особистий блог у соціальних мережах та має широку аудиторію.

Катя молода, амбітна та дуже цілеспрямована жінка, яка у свої 28 років вже змогла досягти багатьох речей у житті. По-перше, вона змогла стати успішною жінкою, підприємцем, дружиною відомого чоловіка та мамою. У такому досить юному віці це справді досягнення. Це раніше у 28 дівчата могли лише народити та вже бути повністю реалізованою, а зараз для цієї мети жінкам потрібно працювати на рівні з чоловіками, а іноді навіть більше.

Родина Катерини

Тому, Каті довелось пройти великий шлях до своєї мети бути успішною та незалежною. Так, звісно, вийти заміж за такого популярного чоловіка як Віктор Павлік, це вдача, але це не кінцева станція і це не все, що є в житті. Тому, бути дружиною успішного артиста це вже успіх, але не достатній.

Зараз ми бачимо в соцмережі неймовірно цілеспрямовану молоду маму, яка живе своїм життям, розвивається, будує бізнес, веде блог та змінюється. І варто сказати, що з кожним роком Катя стає все краще й краще. Наприклад, нещодавно, дівчина вирішила зробити собі губи. Цим, звісно, вже нікого не здивуєш, проте все ще багато дівчат не бачать в цьому необхідності та полюбляють більш натуральний образ.

І хоча Репяхова не завжди була такою красунею як зараз, все ж таки й тепер вона з кожним роком розквітає. Та днями дівчина вирішила пригадати, який вигляд мала у далекому 2017 році. Катя виклала  архівне фото, де вона геть не схожа на себе. На фотокартці вона брюнетка, з тодішніми модними тонкими бровами та яскравими губами, які не можна назвати пухленькими чи навіть виразними.

Вже в той період Павлік та Катя були знайомі, і виходить, що чоловік закохався у зовсім іншу Репяхову, яка була зовсім юною та ще не надто гарно разбиралась у моді.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.