Часті зміни іміджу та набрана вага: ось як зараз виглядає Наталя Могилевська за ці роки творчості – вже не та

Талановита співачка Наталія Могилевська завжди тримала себе у формі, але карантин, війна та всі негативні події вплинули на зовнішність артистки. Як зараз виглядає зірка?

Народна артистка України народилася в 1975 році у Києві. Зростала талановитою та творчою дівчинкою. Закінчила естрадно-циркове училище й навіть працювала акторкою в театрі.

Але жінка змогла здивувати прихильників не тільки вокальними та акторськими даними, а й танцювальними здібностями. Зіркова пара у складі Наталії Могилевської та Влада Ями в проєкті “Танці з зірками” зробила фурор у світі шоу-бізнесу. Проте таку омріяну перемогу вибороти не вдалося.

Наталія Могилевська та Влад Яма

Дух суперництва та чемпіонства зіграв свою роль. У 2017 році Могилевська повернулася на паркет з новим партнером Ігорем Кузьменком. Досягла мети та отримала бажаний кубок переможців.

Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко

Як зараз виглядає Наталя Могилевська

Артистка веде свої соціальні мережі, де показує життя, як проводить вільний час та ділиться новинами з творчої кар’єри. Стало відомо й те, що за останні роки діяльності Могилевська помітно погладшала, але прагне якнайшвидше повернутися у форму.

Зірка відверто зізнається, що після карантину набрала зайвих 10 кілограмів. Публічно наважилася оголосила цю інформацію, аби мати сильну мотивацію для роботи над собою. Стреси, сидіння вдома, а тепер війна – вплинули на стан здоров’я співачки.

Наталія розповідає, що наше життя дуже змінилося. Останні роки були дуже важкими. Постійна тема для обговорень на роботі, хто скільки набрав за період карантину та воєнні дії на території нашої Батьківщини. Проте пообіцяла собі, що буде працювати над харчуванням, спортом та власними звичками.

Схожі статті

Не пішов стопами батька: як насправді виглядає єдиний син Михайла Поплавського, який ледь вижив в аварії

Про любов Михайла Поплавського до свого єдиного сина Олександра знає вся країна, і недарма, адже родина пройшла через дуже складні речі. Як зараз виглядає чоловік?

“Рожеві паєтки та дорога фірмова перука”: Тіна Кароль показала сукню на тонких бретелях – схожа на весільну

Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль більше 15 років є символом жіночності та краси. І образи постійно намагаються повторити, а походи в світ стають темою для обговорень.

Фантастичне перевтілення Галушки з Дніпродзержинську у Віру Брежнєву: ТОП-6 образів за 42 роки життя

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва пройшла непростий шлях, який привів її до різних результатів. Вона стала супер популярною, але зараз переживає непрості часи.