Не впізнати: друг Володимира Зеленського Євген Кошовий показав зміни у зовнішньому вигляді – помітно погладшав

Відомий кварталівець, гуморист та друг Володимира Зеленського Євген Кошовий вразив змінами у своєму зовнішньому вигляді за роки творчої діяльності. Що ж змінилося?

Не раз актор гумористичного жанру чув у свою адресу, що помітно погладшав і хочемо зазначити, що обвинувачення небезпідставні. Всі ми пам’ятаємо його з початку кар’єри, а тепер можна говорити, що бачимо двох кардинально різних чоловіків.

Та й сам Євген відверто зізнається, що любить смачно поїсти й не відмовляє собі у цьому задоволенні. Стрес, війна, теперішні події застали всіх українців зненацька та змусили адаптуватися до нових умов життя. Кожен сам бореться з поганим настроєм та труднощами у звичному для себе методі.

Проте прихильники не стали любити менше гумориста, адже такого харизматичного, щирого, відкритого кумира більше не знайти. Навіть попри те, що відбулися такі кардинальні зміни у зовнішності Євгена, він має свій шарм та унікальність, якого немає в інших.

Зміни Євгена Кошового у зовнішності

Комік розповідає, що слідувати дієтам не любить, адже тоді втрачає життєві сили, весь час хочеться спати, нервові зриви показують своє нутро. Пити теж не можна під час цього, тому такі методи втрати ваги точно не для артиста.Обожнює розслабитися після концерту, дозволити собі келих вина або 200 г віскі з колою, а також смачно поїсти.

Нагадаємо, що Євген Кошовий щасливий чоловік, сім’янин та батько. Перебуває у шлюбі з Ксенією Кошовою з 2007 року. Спільно виховують двох донечок: старшу Варвару та молодшу Серафиму. Зазначимо, що Варвара дуже схожа на зіркового татка та має відмінне почуття гумору, яке демонструвала на шоу “Розсміши коміка” та “Ліга сміху”.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.