“Радість за сина не менш яскрава”: Влад Яма показав дружину з малям у візочку після зізнання, що хоче дочку

Знаменитий український хореограф показав, як з дружиною Ліліаною та сином Леоном проводить час у Сполучених Штатах Америки, і розчулив мережу свіжим кадром.

Влад Яма та його дружина Ліліана неодноразово обговорювали з журналістами імовірність появи в їхній сім’ї другої дитини. Спочатку пара говорила про те, що хоче дочку. Потім зізнавалася, що не проти сина.

Влад Яма показав дружину з малям у візочку

Остання така розмова відбулася рік тому. Влад розсекретив Славі Дьоміну своє бажання та плани стати батьком вдруге.

Влад Яма показав дружину з малям у візочку

Час минає, але про поповнення пара не повідомляла. Зараз родина проживає у Флориді. Сімейство багато часу приділяє питанню повномасштабної війни в Україні, бере участь у благодійних заходах і не забуває про свою любов до спорту. Нещодавно Влад, Ліліана та Леон взяли участь у марафоні.

Хореограф відірвався вперед, його син біг у компанії свого друга, а Ліліана зробила це з дитячим візочком, в якому знаходився малюк. Чия дитина була доручена дружині Яма не розповів. Втім, імовірність того, що це дитина пари мізерна.

Відповідна фотографія з’явилася на особистій сторінці танцюриста в соціальній мережі Instagram. Зокрема, Влад поділився, що не дивлячись на особисте задоволення, яке він отримав від проведеного заходу, окремо він дуже щасливий за свого сина, який також мав можливість взяти участь у цьому дійстві.

Нагадуємо, Влад Яма евакуював свою родину 24 лютого і за короткий проміжок часу опинився в Сполучених Штатах Америки. Правду про своє місцеположення чоловік приховував впродовж декількох місяців, але згодом був вимушений розповісти фанатам, де перебуває. Свою діяльність у Флориді він вважає набагато кориснішою, ніж свою присутність в Україні.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.