Колега Єгора Гордєєва Неля Шовкопляс з’явилась у мережі без макіяжу: розпатлана та неохайна (ФОТО)

Неля Шовкопляс відома українська телеведуча, яка здійснила свою мрію бути тим, ким вона є зараз за дуже довгий період, але, все ж таки тепер вона співпрацює з популярними колегами, які можуть нею пишатися.

Неля завжди виходить в ефіри у найкращих образах, над якими працюють візажисти, стилісти та інколи навіть дизайнери. Тому у кадрі вона завжди має неперевершений вигляд. Кожного ефіру Неля має новий образ і зазвичай вони підбираються під тематику випуску. Тож, щоразу Неля різна, але завжди красива.

Неля Шовкопляс

Та ось на зйомки всі ведучі їздять без прикрас, наприклад, на зйомки ранкових ефірів всі жінки, які там працюють приїздять натуральними, оскільки це дуже ранній підйом, а також, якщо вони будуть фарбуватися самі, то візажистам додасться роботи, а це все час. Тому коли Неля та інші ведучі збираються на зйомки, вони не ходять нафарбовані.

Тож, днями Шовкопляс продемонструвала, в якому вигляді вона збирається на роботу. Зірка 1+1 показала фотокартку у ліфті, де виглядає дуже сонною та розпатланою, але це не заважає Нелі мати гарний вигляд. Адже зовнішність у жінки сама по собі дуже приваблива.

Шовкопляс без макіяжу

А от наступною історією Шовкопляс стало фото з гримерки, е вона показала процес макіяжу. На столі стояв тональний крем та інші косметичні засоби, за допомогою яких професійні візажисти зробили з неї неймовірної краси жінку, яка виходить до ефіру щоразу.

Тож, важливо для кожної жінки вміти приймати себе такою, які ми є без прикрас, макіяжу та інших атрибутів краси. А для цього варто любити та поважати себе. Піклуватися й не забувати про свою особливість. Тому, дівчата, не бійтеся себе без макіяжу, любіть і розквітайте, тим паче зараз весна, а це гарний час для змін та самовдосконалення.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.