Наталя Могилевська показала своє перше татуювання на видимій частині тіла: намагається виглядати молодшою?

Народна артистка України Наталя Могилевська ніколи не експериментувала зі своєю зовнішністю, проте інколи жінка все ж таки може здивувати своїх прихильників сміливими змінами.

Могилевська з тих артисток, які полюбляють більш класичні образи та вбрання, оскільки вона звикла до цього. До того ж майже все своє життя Наталя постійно бореться з зайвою вагою. Жінка часто мала зміни у зовнішності, які могли вразити шанувальників, але це стосувалося лише фігури. Тому, своїх експериментів з зовнішнім виглядом вона не полюбляла та не робила ніяких сміливих змін.

Наталя Могилевська

Наталя завжди має приголомшливий вигляд, і полюбляє вільний одяг, оскільки намагається приховати свої недоліки та виглядати при цьому неймовірно. Насправді артистка досить обережно ставиться до всіх модних тенденцій. Наприклад, у зірки ніколи не було пірсингу або татуювань. Вона більше полюбляє все просте, класичне та звичне.

Але днями Могилевська змогла здивувати своїх прихильників. Річ в тому, що жінка вийшла у сторіс та показала свою нову укладку, на яку  зробила акцент. Але вся увага дісталася новому та першому татуюванню артистки. На руці Наталя зробила щось типу індійського малюнку, скоріш за все, це татуювання виконано хною, яка через деякий час змивається, оскільки колір та стиль малюнку дуже на це схожий.

Тож, виходить, що кардинальних змін та сміливих вчинків Наталя не робила, а лише спробувала, як це, ходити з татуюванням на видному місці. Можливо артистка думає про такий крок, але це поки що залишається при ній. Тому, невідомо, що за зміни планує зробити у своїй зовнішності Могилевська, але подивимось.

Тату Могилевської

Та насправді, люди старшого віку часто бояться набити тату, змінити стиль, пофарбувати волосся та багато чого іншого, але цього боятися не варто. Потрібно лише довіритись своїм бажанням.

Схожі статті

Злата Огнєвіч показала, як треба одягатися вдома: фото розкішного образу і рецепт сніданку від Холостячки

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вперше показала, як вона насправді виглядає вдома, а також продемонструвала, як готує на своїй кухні.

Його тепер не впізнати: який вигляд зараз має візир султана Сулеймана Ібрагім Паша з “Величного століття”

13 років тому Окан Ялабик став справжньою зіркою турецького кінематографу, і довго тримався на п'єдесталі. На його рахунку велика кількість робіт, але пам'ятають його як Ібрагіма.

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.