Лілія Ребрик вперше показала свою не менш відому сестру на сцені: “Люблю, коли ти танцюєш”

Лілія Ребрик відома українська актриса та телеведуча, яка змогла завоювати любов та прихильність мільйонів людей Українського простору. І, звісно, її життя та близькі люди дуже цікавлять публіку.

Лілія не єдина зірка у своїй родині, але про це небагато хто знає, проте артистка має молодшу сестру, яка також не відстає від своєї зіркової сестри. Молодшу зірку родини в якій народилась Ребрик, звати Юліана, і вона зовсім не схожа на свою старшу сестру. Юліана брюнетка з чіткими рисами обличчя. молодша сестра Лілії професійно займається танцями та активно веде свій блог у соціальних мережах. А ще Юліана полюбляє подорожі.

Також, дивним є те, що дівчина не стала змінювати своє справжнє прізвище, яке дісталось їй від батьків, тож, вона є Юліана Тодорюк. Жінка виступає на великій сцені зі своєю хореографією, яка має шалений успіх серед поціновувачів її творчості. Але у зірковості дівчина, звісно, поступається старшій сестрі, яка є дійсно однією з найяскравіших артисток України.

Ліля часто демонструє фотокартки з улюбленою сестричкою, і судячи з усього вони мають гарні стосунки одна з одною та з рідними. Дівчата дуже цінують своїх батьків, адже вони часто приїздять у гості до них та влаштовують сімейні посиденьки. А це насправді дуже цінно,  адже обидві сестриці завантажені своїми справами.

Сестра Лілії Ребрик

Так, днями Ребрик показала у сторіс instagram, як відвідує виступ своєї сестри, та підкреслила, що вона дуже полюбляє, коли її сестра знаходиться на сцені й танцює. Тому, старша сестра намагається не пропускати виступи сестри по можливості. І насправді такі стосунки між сестрами дуже дивують багатьох людей, тому що всі знають, як найчастіше складаються стосунки між сестрами та братами.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.