Сумує за дітьми: Володимир Остапчук показав свого маленького сина Евана від колишньої Олени Войченко

Діти – цінність нашого життя. Зірковому ведучому країни пощастило бути батьком двох прекрасних діточок від першої дружини Олени Войченко. Нещодавно поділився спогадами, які пов'язані з синочком Еваном.

Так, у своєму Instagram-блозі шоумен поділився архівним відео зі своїм сином Еваном. Видно, що для чоловіка його діти – це найпрекрасніше та найцінніше, що може бути, адже з постійним трепетом та ніжністю згадує всі проведені моменти разом. Окрім сина, має і маленьку донечку, яку вирішили назвати Емілією.

Володимир Остапчук показав архівне відео з сином Еваном

З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну, колишня дружина Остапчука Олена Войченко вирішила евакуюватися з рідної домівки та забрати дітей. Безпека та життя в таких випадках найважливіші за все.

Відомо, що жінка перебуває у Канаді. Володимир Остапчук побачився з дітьми після тривалої розлуки у серпні 2022 року. Ту зустріч назвав однієї із найщасливіших за останні періоди життя. Зараз йому не вистачає того дитячого сміху, їхньої радості, посмішок, спільного проведеного часу.

Володимир Остапчук з колишньою дружиною та дітьми
Володимир Остапчук з колишньою дружиною та дітьми

Нагадаємо, що розлучення Володимира Остапчука було доволі скандальним. Спочатку прихильники не розуміли, як таке можливо, адже на світлинах завжди бачили сімейну ідилію та непідробне щастя, проте екс-кохана телеведучого розповіла про неодноразові зради її благовірного.

У будь-якому разу минулого не повернути. Треба намагатися відпустити та будувати нове щасливе майбутнє. Попри все, колишньому подружжю вдалося порозумітися, адже спільно виховують прекрасних діточок, яким необхідна увага, тепло та любов обох батьків.

Нагадаємо, що Володимир Остапчук перебуває у нових стосунках з журналісткою Катериною Полтавською. Закохані навіть проживають разом, діляться спільним життям та домашньою ідилією.

Схожі статті

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.