40-річний Влад Яма пофарбував волосся і бороду в рудий колір та показав зі Штатів, як виглядає (ФОТО)

Знаменитий український хореограф Влад Яма знову заінтригував мережу, показавши себе з іншою зачіскою та кольором волосся. Усі деталі в нашій статті.

Шоу “Танці з зірками” стало популярним в Україні не тільки завдяки неймовірній хореографії та маленьким історіям, які артисти розповідали у своїх номерах, але і завдяки костюмам. В кожному ефірі знаменитості з’являлися у неймовірних образах, які важко стерти зі своєї пам’яті.

Цікаво, що найцікавіше при зміні амплуа виглядав саме Влад Яма, адже завдяки його лисині візажисти та костюмери мали можливість по-справжньому творити.

Влад Яма пофарбував волосся і бороду в рудий колір

Влад Яма показав миле фото сина з дівчатами
Влад Яма пофарбував волосся і бороду в рудий колір

Сам хореограф не може забути про свій приголомшливий досвід роботи в даному проєкті. А тому регулярно нагадує шанувальникам, в яких образах поставав перед камерами. Особливо після того, як опинився на другому кінці планети, адже минулого року Влад евакуювався разом зі своєю родиною до Сполучених Штатів Америки.

Так, нещодавно зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівний кадр, на якому постав у ролі героя з казки “Аліса в країні чудес” Капелюшника.

Влад Яма пофарбував волосся і бороду в рудий колір

Окрім неймовірною зачіски для зірки зробили блідо-рожевий макіяж, який ідеально підкреслив колір волосся та підібраний костюм.

Нагадуємо, що з 24 лютого Влад, його дружина та єдиний син знаходяться у Флориді. Тривалий час сімейство приховувало своє місцезнаходження, але згодом хореографу таки довелося розповісти журналістам, куди саме він втік від війни. Зараз танцюрист працює у школі бальних танців в Маямі, активно влаштовує різноманітні збори коштів для України та бере участь у благодійних заходах.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.